Stadion TSC-a u Bačkoj Topoli (©Star Sport)
Stadion TSC-a u Bačkoj Topoli (©Star Sport)

Raspored prvog prolećnog kola: Sve počinje sa Lalatovićem, četiri sata za večite

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.02.22. | 14:44

Dva meča na programu i u ponedeljak

Fudbal se vraća na terene Linglong Superlige Srbije. Posle zimske pauze, Radnički 1923 sa novim trenerom Nenadom Lalatovićem, koji je juče preuzeo dužnost, dočekuje u subotu Proleter od 13.00 časova (TV Arena sport 1). Kragujevčani su pojačali i igrački roster a u novom treneru vide glavnog aduta u borbi za opstanak.

Lider Partizan malo kasnije, od 14.30 časova, igra na Čairu protiv Radničkog (14.30, TV Arena Premium 1) i imaće prvi teži ispit na startu drugog dela sezone. Crno-beli su pred start doživeli peh da ostanu do kraja sezone bez Danila Pantića, ali uskoro bi navijači trebalo na terenu da vide kapitalna pojačanja Ljubomira Fejsu i Marka Jevtovića. Nišlije su umnogome izmenili sastav, ali se nadaju da bi do kraja sezone mogli da se bore sa Vojvodinom, Napretkom, Voždovcem i ostalima za četvrto mesto koje bi moglo da vodi u Evropu.

Izabrane vesti

Prvi dan će biti okončan drugim derbi mečom između Crvene zvezde i Čukaričkog (17.00, TV Arena Premium 1). Crveno-beli nemaju prava na kiks u prolećnom delu šampionata ako žele da odbrane titulu jer zaostaju pet bodova, a nadaju se da će napadač Ohi Omožuanfo nastaviti sa golgeterskom serijom sa priprema (tri meča, tri gola). Brđani su ostali u skoro neizmenjenom sastavu. Đorđe Jovanović je prodat Makabiju iz Tel Aviva za 1,9 miliona evra, umesto njega stigao je Alanspahić. 

U nedelju nas očekuju tri, a prvo kolo nastavka Superlige zatvaraju u ponedeljak fudbaleri Vojvodine i Napretka, u trećem derbiju timova iz gornjeg dela tabele.

 Parovi 22. kola Linglong Superlige

Subota

13.00: Radnički 1923 – Proleter

14.30: Radnički Niš – Partizan

17.00: Crvena zvezda - Čukarički

Nedelja

13.00: Mladost - TSC 13.00

15.00: Metalac - Novi Pazar 15.00

17.00: Kolubara - Voždovac 17.00

Ponedeljak

13.00: Spartak - Radnik

15.00: Vojvodina - Napredak



tagovi

SuperligaTV Arena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara