(Star sport)
(Star sport)

RASPRODATO! Marakana će biti puna

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.03.24. | 18:01

Crvena zvezda saopštila da nema više ulaznica na prodaju

Neverovatno interesovanje vlada za predstojeći 172. večiti derbi koji je na programu u subotu od 17 časova. 

Odavno nije viđena ovakva euforija na obe strane Topčiderskog brda jer navijači veruju da bi baš predstojeći okršaj Crvene zvezde i Partizana mogao da bude ključni u borbi za titulu šampiona Srbije. I zato već danima vlada jagma za ulaznicama. Kojih više nema!

Izabrane vesti

Crvena zvezda je danas i zvanično saopštila da su sve ulaznice za derbi rasprodate i da ih više neće biti u prodaji. Zbog bezbednosne situacije i razdvajanja navijačkih tabora kao i nije bilo moguće pustiti u prodaju ceo kapacitet Marakane. Postojaće velike tampon zone na istoku i zapadu, pošto su delovi neutralnih tribina namenjeni navijačima Partizana. Zato se očekuje da na našem najvećem stadionu u subotu bude prisutno oko 42.000 navijača što je u ovoj situaciji maksimum. Toliko gledalaca poslednji put bilo je 2022. godine, kada je isto vladla šampionska neizvesnot.

Partizan ima bod više od Crvene zvezde i slavio je u jedinom derbiju ove sezone koji je odigran na njegovom sdtadionu. Do kraja preliminiranog dela sezone u Mozzart Bet Superligi je još jedam kola posle kojih sledi plej-of deo. U njemu će biti odigran još jedan derbi, a njegovo domaćinstvo će u najvećem delu zavisiti od ovog subotnjeg.


tagovi

Marakana172. večiti derbi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara