Rastanak Olimpijakosa i Vukovića!

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.09.19. | 15:08

Srpski štoper napustio Olimpijakos

Prelazni rok je gotov, ali Jagoš Vuković će promeniti klub.

Grčki mediji javljaju da su Vuković i Olimpijakos danas dogovorili raskid ugovora i da će srpski štoper biti slobodan u izboru nove sredine. Čeka se samo zvanična potvrda Olimpijakosa…

Izabrane vesti

Iako su Vuković i Olimpijakos imali važeću saradnju do sledećeg leta, sporazumno je odlučeno da se rastanu jer je to najbolja opcija za sve.

Vuković je pre dve godine došao u Olimpijakos iz Konje za 2.000.000, ali je odmah pao u nemilost trenera i za prvih šest meseci odigrao samo jedan meč. Potom je pola godine proveo na pozajmici u Veroni, da bi se vratio u Pirej kada se promenio trener. Prošle sezone je odigrao 28 mečeva za crveno-bele u svim takmičenjima, ali ovog leta je izgubio mesto u timu.

Povredio se na početku priprema, trener Martins je doveo zemljaka Semeda kao najveće pojačanje, a ekipa je beležila dobre rezultate. Vuković nije bio u planu, ali nije želeo ni da sedi na tribinama i prima platu. Tako je dgovoren rastanak i srpski štoper je slobodan u izboru nove sredine. Još se ne zna gde će nastaviti karijeru, ali prethodnih dana su se kao zainteresovani klubovi pominjali gradski rival AEK i kiparski Pafos. 

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara