(©MN Press)
(©MN Press)

Ratko Dostanić napravio uspeh i dobio ugovor na još dve godine

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.06.20. | 18:53

A vest je i da Čedomir Janevski više nema klub

Nekadašnji treneri Crvene zvezde su fudbalske vesti dana u Makedoniji. Jedan je dobio novi ugovor, drugi ostao bez posla.

Srpski stručnjak Ratko Dostanić je produžio ugovor sa Rabotničkim iz Skoplja na još dve godine. Dostanić je na klupu Rabotničkog seo krajem prošle godine kada je ovaj tim bio ubedljivo poslednji u makedonskom šampionatu sa četiri boda manje od pretposlednje Renove. Od tada je zabeležio četiri pobede i remi protiv lidera Vardara i uspeo da stabilizuje nekadašnjeg šampiona države. Sa Dostanićem se Rabotnički popeo na osmo mesto na tabeli i u trenutku prekida prvenstva je imao tri boda više od fenjeraša Struge. Kako je sezona u makedonskom fudbalu i definitivno otkazana, Rabotnički je zahvaljujući Dostaniću uspeo da izbori opstanak.

Izabrane vesti

A makedonski stručnjak Čedomir Janevski koji je takođe nekada trenirao Crvenu zvezdu, postao je slobodan. Njemu je istekao ugovor sa kiparskim Enozisom koji je je preuzeo u januaru kada je ovaj tim bio na poslednjem mestu na tabeli kiparskog šampionata. Janevski je sa Enozisom od tada upisao samo jedan poraz na osam mečeva, zabeležio iznenađujuće pobede protiv APOEL-a i AEK Larnake i uspeo da spasi klub ispadanja. Ipak, zbog finansijske krize u Enozisu, saradnja nije nastavljena. 


tagovi

Čedomir JanevskiRatko Dostanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara