Komentari na vest

Razzmatazz: Veliki vodič za novu sezonu Premijer lige

B

Bandžos

pre preko 1 godinu

Bravo Marko za tekst
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Обично не читам гломазне текстове,не држе ми пажњу,плус кад крену новинарске "бравуре"...али овај сам прочитао.Свакс част новинару, дајте човеку бонус на плату.Бравурозно описан Њукастл, невезано за фудбал.
G

Gost89

pre preko 1 godinu

Dobar tekst! Kao navijacu Junajteda, izgleda da mi ostaje bar jos jedna sezona da uzivam u carolijama Mekgvajera, Freda i McTominaja.
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Кога брига за премијер лигу, ко још прати то? Моцарт Бет Суперлига Србије закон.
f

frljanje

pre preko 1 godinu

cuj razzmstazz wtf

RossoneroVero

pre preko 1 godinu

A nije sve za svakoga. Aj gledaj parove i farmu.
G

Gostiggio

pre preko 1 godinu

Naslov za dušu čitača iz S. Arabije i Irana
@

@Rosonerovero

pre preko 1 godinu

Ne talasaj, ne pravi se mangup kada si smesan. Ti si taj koji gledam pomenute rijalitije samo to znam zasigurno.
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Liverpool ili City opet za titulu, prosto godinama su najjači i najbolje vođeni fudbalski klubovi na ostrvu. Ostali su mnogo daleko od njihovog nivoa.
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Dajte Fantazi rubriku.
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Bravo!
D

Dja Djedje

pre preko 1 godinu

Šta znači Razzmatazz?

RossoneroVero

pre preko 1 godinu

Atrakcija, atraktivno, sjajno, glamurozno
H

Hame

pre preko 1 godinu

Znači džaba smo ratovali. Pored lijepog Srpskog jezika nađe se pametnjaković da nam valja neumjesne fore i to na temu Engleskog fudbala. Bitno da je dodao po z gdje ga nema da bi bio cool.
A

Azzu

pre preko 1 godinu

A kada je United osvajao nije bio problem...
A

Aleksa Pozarevac

pre preko 1 godinu

Nije mi jasno zasto u Engleskoj stanovnici manjih gradova navijaju za svoje lokalne timove, koji se takmice u trecoj ili cetvrtoj ligi, kad mogu za ove velikane Mancester, Arsenal, Liverpul, Celsi, koji se uvek bore za titulu. Koja je draz navijati za klub bez bilo kakvih ambicija da postane sampion? Prodje ti ceo zivot u osrednjosti i tavorenju u nizim ligama, bez mogucnosti da se radujes peharima sa svojim voljenim klubom. Ja sam rodjen i odrastao u Pozarevcu, ali oduvek sam navijao za Zvezdu. To je stvar porodicne tradicije. Deda i otac su me naucili da volim crveno bele boje. Niko od mojih drugova ne navija za Mladi Radnik, niti je nekome palo na pamet. Zvezda ima organizovano navijanje, uvek je u vrhu srpskog fudbala. Mnogo je uzbudljivije navijati na Severu i gledati evropske velikane koji dolaze na nas stadion. Tako da mi je mnogo cudno kako se Englezi zadovoljavaju malim stvarima. Potpuno neobjasnjivo.
A

Alex4891

pre preko 1 godinu

Vidis, razlika je u tome sto ti navijas za Zvezdu, a oni vole i zive za te svoje klubove. Ti navijas za Zvezdu zato sto osvaja titula, a oni vole svoj klub kad napravi bilo koji manji uspeh. I naravno da je veca draz kad neki tako manji klub izbaci nekog velikana iz kupa ili napravi neki uspeh u ligi koji se nije ocekivao, nego kad Zvezda osvoji trecu, cetvrtu, petu titulu uzastopno.
K

Kopakabanica

pre preko 1 godinu

Ovaj dečko je tipičan primer sirovine...
X

Xon

pre preko 1 godinu

Upravo zato što većina navija za Zvezdu ili Partizan, a navijači ostalih su statistička greška, naše prvenstvo i jeste takvo kakvo je - bez poseta, bez takmičarskog naboja i bez bilo kakve draži.
M

Mитт

pre preko 1 godinu

Ја сам такође као ти навијач Звезде, а не свог локалног клуба. Зато нам спорт и пропада. Да смо као Енглези у том погледу имали би дупло јачу лигу него сада, бољу инфраструктуру, млади играчи не би ишли само у Звезду, Партизан или вани, стадиони би били посјећенији. Осјетила би се истинска драж фудбала. Како се ми радујемо кад Звезда скине скалп Ливерпулу неко би се радовао кад Колубара добије Звезду па макар једном у 50 година.
C

CM Punk 2

pre preko 1 godinu

Zato što Englezi iako ih ne volim,imaju taj razvijeni lokal-patrotizam što se meni jako sviđa i što nažalost mi nemamo.
В

Ватрогасац

pre preko 1 godinu

Ето например ја као навијач Хајдука сам синоћ скакао од среће иако је то победа против осредње екипе из португала која не гарантује чак ни пролаз у следеће коло квалификација… То што ти називаш навијањем је у ствари “Glory Chasing”, и због таквих људи презирем велике клубове јер сви навијају за њих чим се нешто осваја…Хвала што си се јавно осрамтио да не морам даље да пишем билошта….
D

Darcom

pre preko 1 godinu

Kvota na Arsenal da ce osvojiti je 35 (ok) a kvota na Villu da ce biti u prva 4 je 17. Pored Cityja, Liverpoola, Chelsea, Arsenala, Tottenhama, Uniteda i Lestera. Nerealno
L

LePoqew

pre preko 1 godinu

Gde si baš Leicester našao... Mislim da je veća šansa da budu u donjem delu tabele ove sezone.
B

Beks

pre preko 1 godinu

Nije nerealno, zašto bi bilo. Arsenal prvi ne može biti, neće ni Vila u prva četiri. Medjutim, kad malo podrobnije razmisliš, shvatiš da je Vilina opcija realnija, zato je i koeficijent manji. NUFC 1892.
I

If you not a Manc you a wank !

pre preko 1 godinu

Fantastičan tekst, tek malo "diskutabilnih" razmišljanja i pretpostavki, ali generalno fantastičan.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Komplimenti i bravo, PO 100 PUTA BRAVO, I HVALA ZA OVO,,,,, Marko Preleviću,
.

...12

pre preko 1 godinu

Nzm zasto ali imam osecaj da ovaj lik(autor teksta) sam sebe hvali u komentarima.Darjana(po meni opravdano) razapinju ,druge tu i tamo prokomentarisu a ovom baji na svakom tekstu po par pohvala kao da je napisao neko knjizevno delo.Nije da mi smeta samo mi je malo degutantno i neprijatno .Mada mozda gresim
M

Mustard

pre preko 1 godinu

...12, Suviše očigledno. Još su nam na današnji dan uvalili ovog Ватрогасца, šatro navijač Hajduka, piše na ćirilici i ekavicom u slavu Splita. Uz to blokiraju sve replike na njegovu provokaciju. Bljak
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Koliko god ulagali para i dovodili fudbal do perfekcije, nikad neće imati dušu kao Seria A, više volim da pogledam meč Salernitana-Udineze nego Sauptemton - Brajton
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

Ja mislim da Salernitana i Udineze ne gledaju ni njihovi navijaci pre Fulam-Sautempton
t

to sto ti

pre preko 1 godinu

Nesto volis ne znai po automaizmu da je to nesto zaista najbolje i najlepse. Da li si cuo za ukuse, pa jos za to da su ukusi razliciti? I da naravno da je bolji fudbal i da bih uvek pre pogledao Notingem Forset- Everton gde sve prsti do 90tog minuta nego Specia-Sasuolo gde se dodaju stoperi izmedju sebe 40 minuta i gde bude ukupno 2 suta na gol.
М

Митт

pre preko 1 godinu

Како ко. Волим и ја Талијане, али за 22 године праћења фудбала за мене је ПЛ била и остала лига број 1.
E

Esex

pre preko 1 godinu

Al si ga sad izvalio..
A

Amrozini

pre preko 1 godinu

Premijer liga jeste najjaca zbog novca i igraca koji dolaze, ali igra se svodi uglavnom na jak ritam, presing i trcanje, dok u Italiji ima sta da se vidi od taktike(ko zna da gleda) a takodje cesto vidimo da u evropi ukoliko se desi(mada retko) da italijanski i engleski klub imaju isto novca Italijani ih oduvaju.
G

GostGG3+

pre preko 1 godinu

Bravo Mare ;)