©Reuters
©Reuters

Reakcije iz Engleske: Veoma velikodušan žreb

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.12.23. | 19:46

"Srbija je zanimljiva, neće biti lako, ai može da se kaže da je prilično laka grupa za Englesku", kaže Kris Saton

Englezi su zadovoljni ishodom žreba u Hamburgu, koji ih je spojio sa Srbijom, Danskom i Slovenijom.

Posebno zadovoljan bio je nekadašnji reprezentativac Gordog Albiona i legendarni as Njukasla Alan Širer, koji selekciju Gareta Sautgejta vidi, ne samo kao pobednika grupe C, već kao i jednog od glavnih favorita za osvajanje turnira.

Izabrane vesti

Kao najvećeg rivala vidi Francusku. "Žreb je bio veoma velikodušan prema Engleskoj. Očekujemo da će pobediti u svim utakmicama. Engleska će otići na turnir s verom da može da ga osvoji, sa igračima koji imaju iskustvo. Engleska i Francuska su favoriti, bez sumnje. Ovo možda njihovo vreme", rekao je Širer za Bi-Bi-Si.

Nekadašnji napadač Čelsija, Seltika i Aston Vile, Kris Saton, deli raspoloženje svog slavnijeg kolege.

"Mislim da Danska nije tako jaka kao nekada, imali su loše Svetsko prvenstvo. Zadihali su se u kvlaifikacijama za Evropsko prvenstvo, nije im bilo lako. Tu su neka imena koja su nam poznata, Rasmus Hojlund iz Mančester junajteda, Kasper Šmajhel... Biće dobro organizovani, ne sumnjajte u pobedu Engleske. Srbija je zanimljiva: Dušan Vlahović, Luka Jović i Dušan Tadić, igrači koje poznajemo, to neće biti lako, ali može da se kaže da je prilično laka grupa za Englesku", rekao je Saton.


tagovi

Alan ŠirerKris Saton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara