Trenutak kada je sudija Leteksije pokazao žuti karton Čuameniju (Reuters)
Trenutak kada je sudija Leteksije pokazao žuti karton Čuameniju (Reuters)

Real bez Čuamenija u revanšu

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.04.24. | 23:40

Karlo Ančeloti neće moći da računa na francuskog štopera protiv Mančester Sitija na Etihadu

Perfektno je štoperski tandem Ridiger - Čuameni zatvorio sve prilaze Realovom golu za Erlinga Halanda u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, ali moraće Karlo Ančeloti da menja za revanš u Mančesteru 17. aprila. Zbog žutog kartona već u 38. sekundi madridskog duela u Englesku neće putovati Oreljen Čuameni.

Francuski štoper bio je primoran da faulom nad Džekom Grilišom prekine opasan napad gostiju, međutim, ispostavilo se da je samo na kratko otklonio opasnost. Lukavi Bernardo Silva direktno iz slobodnog udarca uspeo je da iznenadi Andrija Lunina i donese vođstvo Mančester Sitiju u spektakularnom meču završenom remijem 3:3.

Izabrane vesti

Pored Čuamenija opasnost od suspenzije zbog žutih kartona među realovim igračima pretila je Kamavingi, Belingemu i Vinisijusu, a u redovima Građana Rubenu Dijašu. Svi oni uspeli su da ostanu van beležnice sudije Fransoe Leteksijea, ali će morati da budu oprezni u revanšu na Etihadu kako ne bi propustili potencijalnu prvu utakmicu polufinala protiv Arsenala ili Bajern Minhena, koji su takođe prvi okršaj odigrali bez pobednika (2:2).

Umesto Čuamenija Ančeloti će verovatno u startnu postavu vratiti iskusnog Naća, koji je i večeras bio očekivan, ali je italijanski stručnjak želeo da pojača skok igru u defanzivi. Uspeo je u tome, neutralisao Halanda, međutim, Pep Gvardiola je uvidevši da će biti gusto u šesnaestercu komandovao svojim fudbalerima dalekometnu paljbu i uspeo da iz Španije vrati ekipu neporaženom.



tagovi

Real MadridOreljen ČuameniMančester SitiLiga šampiona

Obaveštavaj me

Real Madrid
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara