(©Reuters)
(©Reuters)

Real bez Marsela u Londonu? Razlog bizaran i politički

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.04.21. | 14:18

Madriđani bi mogli da budu dodatno oslabljeni u revanšu sa Čelsijem

Ogromne probleme imao je Zinedin Zidan ove sezone sa povredama igrača, a situacija nije ništa bolja u finišu sezone.

Uprkos svemu, uspeo je Real da se uključi u šampionsku trku u Primeri i stigne do polufinala Lige šampiona, ali bi u revanšu sa Čelsijem mogao da ostane bez Marsela.

Izabrane vesti

5. MAJ, 21.00: (2.20) ČELSI (3.10) REAL MADRID (3.60)

Brazilac se nije naigrao ove sezone, istisnuo ga je iz startne postave Ferlan Mendi, međutim, Francuz je trenutno povrđen pa se pouzdani defanzivac nakupio mečeva u poslednjih mesec dana. Bio je starter i u utorak uveče, ali zbog bizarnog razloga mogao bi da propusti revanš.

Problem prave regionalni izbori u Madridu i to što je Marselo postavljen za jednog od članova komisije na glasanju koje je dan pre londonskog duela, piše El Mundo. Teoretski, Brazilac bi mogao da doputuje sam u sredu, na dan utakmice, ali dodatan problem prave ograničenja zbog virusa korona, tako da ta opcija otpada.

U Realu su se već angažovali na pisanju molbi gradskim vlastima da njihovog fudbalera oslobode ove dužnosti. Nadaju se da će odgovor biti pozitivan, baš kao u slučaju Levanteovog golmana, Aitora Fernandeza, pre dve godine, tokom lokalnih izbora u Baskiji.

Podsetimo, prvi duel Real Madrida i Čelsija završen je remijem 1:1, tako da su igrači engleskog kluba u nešto boljoj situaciji za revanš na svom stadionu.


tagovi

MarseloReal Madrid

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara