Komentari na vest

Real izveo drugi tim, Atletiko sa penala prvi put posle četiri godine dobio gradski derbi (VIDEO)

L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

E moj jovicu pa ti barem malo zara da pokazujes mozda bi i dobijao 10-15 min po utakmici...juce nista, vidis da je glava negde drugo...inace jako mi je zao sto nije uspeo, ali brate ne mozes da se ponasas kao dete od 12 godina, steta, nadam se da ce se dozvati pameti moze on mnogo da da...
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Jovica ne voditi u Katar,sta on dečko igra nije mi jasno.
g

govorimiskrenosad

pre gotovo 2 godine

trenutno ne znam ni da li ima nivo za domacu srpsku ligu , nisam totalno ubedjen
P

Panjina

pre gotovo 2 godine

Vazno da pavlović koji sedi u bazelu na klupi ima kvalitet... Taj ako udje u avion za Katar.. To je ravno hiroshimi.
J

Jarchevina

pre gotovo 2 godine

Jovic Nema sta da trazi u avionu za Katar ! Bolje pozvati Pantovica ,mislim da itekako Moze pomoci !
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Kao sto rekoh, to je ta srpska, a narocito grobarska logika. Samo nama (tj. njima) igrac Real Madrida ne valja. Ne mogu da mu oproste to sto je iz Zvezde i to ti je.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

DzoniRS, tvoj komentar pokazuje da nemaš dodira sa realnošću. Pa baš si ti taj koji bi ga vodio samp zato što je ponikao u zvezdi. To je ta ganferska logika. Ne voditi Mitra i Vlahovića, povesti Pavkova i Joveljića.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Bukvalno bilo ko će više značiti, Pavkov, Aleksić, Joveljić, A.Pavlović, Dj.Jovanović, Despotović, Pešić, sve su ovo obični poluproizvodi, a svi su za klasu bolji igrači od njega. Čak bi više doprineli i ofanzivni vezisti i krila koji uopšte nisu u planu poput Plavšića, Birmančevića, Stanojlovića. Velika šteta što na klupi nećemo imati zamenu jer je Piksi rekao da planira da upari Mitra i Vlahovića u startnih 11. Ko onda da donese svežinu sa klupe kad ova prevara iz Reala nema kondicije ni da izadje uz stepenice.
Р

Рдамел

pre gotovo 2 godine

Као и увек омаловажавање Атлетика исто као и Спорт клуб. Атлетико је за 3 класе био бољи од Реала у првом, а у другом су већ били негде егал, јер је Атлетико у последњој четвртини успорио темпо. Реал у првом није прешао пола, а то да је играо са другим тимом нема везе играо је без Винисијуса и Бенземе који мање више су на својим леђима извукли сезону. И Атлетико је играо без Феликса и Суареза који није у форми то нико не помиње. Што се тиче пенала било је елемената, 50/50 на крају се видело да је Куња нагажен по пети и то је пресудило. Не знам само шта све треба Атлетико да уради поред Барсе и Реала да заради поштовање једнако као они.
m

manje laganja

pre gotovo 2 godine

Deckic ajmo polako. Nisu igali: golman Courtois, u odbrani Mendy, Alaba, Carvajal, u sredini Modrić, Valverde, u napadu Benzema i Vini Jr. Dakle od onih koji igraju standardno utakmice nije igralo 8 (OSAM) igraca. Vrati se u realnost.
p

poklopacccc

pre gotovo 2 godine

Pogledaj tabelu pa se javi
A

Auuuuuh

pre gotovo 2 godine

Evo ja cu da ti odgovorim sta Atletiko treba da uradi da bi dobio postovanje. Za pocetak treba da pocne da igra FUDBAL! Prvo,nisu oni nikakav simpatican mali klub koji se bori protiv 10 puta mocnijih klubova,naprotiv...imaju iste uslove kao i Real u Barsa,cak su ove sezone potrosili mnogo vise novca nego ova 2 kluba. Pogledaj samo kakve igrace imaju u timu...i sta rade? Igraju najodvratniji fudbal na svetu! Real izvede 2 tim i ravnopravno se nosi sa njima...pobede zbog gola iz nekog cudnog penala! Onda,nakon sto pocnu da igraju fudbal...trebaju da nauce da se ponasaju kao gospoda,a ne kao seljaci...ne znam dal postoji neki tim koji toliko skace za svaku odluku,non stop neki prigovori,dreka,vika...ona seljacina od Simeonea kada vodi hvata se za medjunozje,kada gubi skace celu utaimicu na sudije i sl. Pa treca stvar,da se eto mozda malo manje valjaju protiv levantea,djirone i slicnih klubova kada vode...jer vidis real ili barsa kada igraju sa njima,ne parkiraju autobus nakon sto recimo povedu 1;0! Jer to nije stil tih klubova,oni igraju na gol vise! Zbog toga su izmedju ostalog i toliko postovani! Ima tu jos mnogo stvari...ali mislim da su ti ove 3 dovoljne da bi shvatio zasto oni nikad nece biti postovani kao real i barsa.
F

Florentino

pre gotovo 2 godine

O kakvim upotrebljivim loptama za Jovica vi pricate? Decko se nije mrdnuo cijelu utakmicu, desi mu se idealna sansa za gol decko promasi. Ukupno nije pretrcao ni 2km. Sramota za momka od 20 i nesto godina. Ovakvom igrom bi i u Ajntraht bio na klupi. Vidis mu facu, nema nikakvog zara, vatre da se dokaze, pokaze, nista nula. SRAMOTA!!!
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

O takvim da Real u prvom poluvrrmenu dva puta presao centar, a Jovic imao jedinu sansu za Real u tom delu. Sansu u cijoj pripremi je ucestvovao, a u nju usao jer mu se odbila lopta, i niko mu je nije dodao. Imao je jedno dodavanje, i tad se izborio za sut, ali ga je blokirao Savic. Juce pravdate Vlahovica, kao ne prave mu sanse saigraci, a onda samo nekoliko sati kasnije pisete ovo za Jovica "kao, sta mu ne pakuju saigraci, gledaj kakav je". Pa izvini, je l' cemo da ih isto gledamo, obojica su srpski igraci, ili necemo, jer je jedan iz Zvezde a drugi "iz Partizana"? Boli vas sto je u Realu a sto je Zvezdin, i to ti je! A pitao bih tebe kakav bi ti zar imao da 3-4 godine a mozda i jace citas bljuvotine kao sto je ova sto si ti napisao, i mnogo gore, da ti klub kaze da ces sansu da dobijes samo ako se svi koji iole mogu da budu ispred tebe na terenu povrede, i znas da neces da igras, a opet moras da treniras, da vidjas te ljude svakog dana, da si sikaniran od strane medija, kako spanskih tako i domacih. Pitao bih te da li bi ti imao onda volju, ili bi malo upao u depresiju i izgubio samopouzdanje. Ali ne, nakacili ste se momku na ledja i lecite svoje komplekse na njemu. Svi vi grobarski strucnjaci znate bolje, a skauting najboljeg kluba na svetu nema pojma.
E

Ekekekeke

pre gotovo 2 godine

Totalno nebitna utakmica, Real je sampion jos od pre nedelju dana vec... Mogu da izvode C tim do kraja lige , prioritet je finale LS logicno.
G

Gost123456789

pre gotovo 2 godine

Penal nije bio, ono je debilno dosuditi, naročito nakon gledanja VARa, ali kao što smo milion puta već rekli, svaki usporeni snimak na VARu izgleda ozbiljno, i to je 99% penal nakon pregleda. Na stranu to što je ovaj već počeo da pada kada je slučajno nagažen. Ali, i pored toga, Atletiko apsolutno zasluženo pobedio, ispromašivaše se ljudid. Anćeloti baš istumbao tim, i naravno da ništa nije funkcionisalo, jer to ni na menadžeru ne funkcioniše, a kamo li u stvarnosti. Drago mi je da je Jović dobio minute, imao par šuteva. Šteta samo što Anćeloti ne želi iz nekog razloga da mu da pravu šansu, jer mi je malo nelogično da protiv jedne od najdefanzivnijih ekipa na svetu iz igre vadi jedinog napadača, a ostavlja Asensija ili Rodriga koji se nisu videli skoro na ovoj utakmici. Ironično, nakon toga je bila gomila centaršuteva, ali nema ko da da gol, jer nema napadača na terenu. No dobro. Jović sasvim dobro i korektno odigrao, šteta što ga uopšre neće gol u Realu.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Nije da ga neće gol, nego momak jednostavno nema dodirnih tačaka sa fudbalom. Operisan od lopte.

Lale39

pre gotovo 2 godine

Nebitna tekma... Idemo po 14. titulu u LS!!! HALA MADRID Y NADA MAS!!!
A

Andale

pre gotovo 2 godine

Jbt Real uzme titulu, superkup i ima sansu za LS a izgubio toliko utakmica. Odvalila ih Barsa, Celsi ih pocepa u revansu, izgube od Sitija, PSZ ih dere celu prvu utakmicu i celo prvo poluvreme revansa i iz svega izadju kao pobednici. Ova sezona ce se izucavati, svaki drugi tim sa ovakvim porazima bi verovatno zavrsio LS u 1/4, a bio bi neki 2. ili 3. na tabeli lige, zavisno od konkurencije.
C

Coan01

pre gotovo 2 godine

Nijedan drugi tim nije Real Madrid i nema ono sto ,,nesto" sto bas Real Madrid bas ima-kraj cele filozofije.
E

Erko

pre gotovo 2 godine

Što ta Barcelona i Atletico Madrid nisu ih dobili u prvom dijelu sezone kad je bilo potrebno? Nego Real Madrid je skoro sve dobijao u polusezoni zato je otišao mnogo od drugih i uzeo na kraju ligu. A što se tiče Lš nisu uzalud kraljevi evrope i imaju 13 titula Lš.