Real napada Atletiko bez Edena Azara

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.01.20. | 16:41

Belgijanac se neće oporaviti do utakmice sa Jorgandžijama

Nedelja je počela razočaravajućom vešću za sve fanove Real Madrida: Eden Azar neće biti spreman za duel sa Atletikom u subotu.

Nakon što se vratio treningu, prvi put otkako se 26. novembra povredio protiv PSŽ-a, pojavile su se spekulacije da bi belgijski vezni igrač mogao da se vrati za derbi ovog vikenda, ali ništa od toga.

Izabrane vesti

U ponedeljak, Azar je nastavio da pokazuje znakove napretka i pojačao rad s loptom na treningu na madridskom terenu Veldebebas. Međutim, oporavak je nastavio sam i još se nije vratio kolektivnom treningu sa saigračima. Preduzimajući sve mere predostrožnosti pri Azarovom oporavku, čelnici Reala su odlučili da ga ne vraćaju u sastav za utakmicu sa Atletikom.

Sledeći ključni datum za Real Madrid i belgijskog veznog igrača je 26. februar kada će svoje snage odmeriti sa Mančester Sitijem u šesnaestini finala Lige šampiona. S obzirom na to da Azar ima veliko iskustvo igranja protiv Sitija iz njegovih dana u Čelsiju, biće važan igrač Zidanovoj ekipi u obračunu sa Pepom Gvardijolom, večitim rivalom madridskog kluba.

Belgijanac je ove sezone odigrao samo 13 utakmica za Real Madrid i postigao je tek jedan pogodak.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara