Gribkov koristan, Kirilenko grozan

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.05.20. | 10:12

Evo na koga da obratite danas pažnju u stonom tenisu

Ako želite da se kladite na ruski stoni tenis u bilo koje doba dana, imate sreće, jer moskovska Liga Pro nastavlja da radi punom parom. U kombinaciji sa češkom TT Star serijom sitaucija može da se pretvori u profitabilnu, iako se stoni tenis često smatra nejasnim sportom.

SVI DANAŠNJI STONOTENISKI MEČEVI

Izabrane vesti

Možda je teško uskočiti u sport koji sa kojim niste baš dobro upoznati, ali ako ga dovoljno pratite, počećete da znate karakteristike pojedinih igrača. Jedan od onih koji zavređuje pažnju je Aleksandar Gribkov. Radi se o jednom od pouzdanijih igrača na turniru. Ima Gribkov još mnogo posla ispred sebe ako želi da ga smatraju jednim od najboljih igrača u Rusiji, ali za potrebe ovog takmičenja on je prilično korisna opcija.

Gribkov je jutros poražen od Merkušina sa 3:0 u setovima, a još ga očekuju dva duela. Najpre sa Kirilenkom, a potom sa Safonovim. Mi pažnju usmeravamo na njegov prvi predstojeći okršaj.

Ovo će biti prvi put da Gribkov i Andrej Kirilenko izlaze na megdan, tako da će to biti novi pristup za oba učesnika. Poput igranja pokera ili šaha prvi put protiv protivnika, strategija se može malo promeniti u odnosu na ostale.

Gribkov je u današnji dan ušao sa šest pobeda od prethodnih osam susreta, sa rekordnim 6-2 od juče. U Ligi Pro igračima takmičari igraju mnogo utakmica na dnevnom nivou. Ovo je jedan od mirnijih dana za Gribkova, jer ima zakazane samo tri utakmice. To bi trebalo da mu da malo više vremena za pripreme za Andreja Kirilenka.

Kirilenko je u lošoj seriji od pet vezanih poraza, a na prethodnih 21 mečeva je slavio samo tri puta. Od 24. aprila, Kirilenko je ostvario skor od osam pobeda i 32 poraza i ne mora da se posebno ističe kako je to grozna statistika.

RANG LISTA RUSIJE, IZVOR ITTF

 

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara