Kodi Gako i Rafael Leao (Reuters)
Kodi Gako i Rafael Leao (Reuters)

Real odbio Leaa i Gakpa, provešće januar u zimskom snu

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.12.22. | 01:05

Kraljevski klub neće dovoditi fudbalere u predstojećem prelaznom roku ni ukoliko dva, tri fudbalera uskoro napuste Santjago Bernabeu

Isprsio se Real Madrid letos za Orelijena Čuamenija (80.000.000 + 20.000.000), odbranu je ojačao "besplatni" Antonio Ridiger, pa će Kraljevski klub predstojeći januarski prelazni rok kako stvari stoje provesti u zimskom snu.

Nije šampion Evrope klub poznat po paničnim kupovinama, niti kao neko ko tek tako povodljivo krene da igra u ritmu muzike koju neko pokušava da nametne njegovim ušima. Ne bi Real bio to što jeste i tu gde jeste da većinu stvari ne radi planski i da poput šahovskih velemajstora ne razmišlja nebrojeno koraka, odnosno poteza unapred.

Izabrane vesti

I zato Blakonsi nisu dali potvrdne odgovre ni Žoržu Mendešu koji im već duže vreme nudi Rafaela Leaa, niti zastupnicima Kodija Gakpa, MVP-ja Eredivizije i momka koji je dodatno eksplodirao na Svetskom prvenstvu. Nije Real eskivirao ove predloge jer pomenuti nemaju kvalitet za najveći klub na svetu. Štaviše, deluje da bi obojica u narednih desetak godina mogli da predstavljaju ozbiljne fakotre u evropskom fudbalu, ali očigledno se ne uklapaju u trenutnu agendu španskog giganta.

Jednostavno, Karlo Ančeloti veruje u igrače koje ima na raspolaganju i želi da upravo sa njima, bez ikakvih poboljšanja ili dodataka timu, istera do kraja aktuelnu sezonu. Kako javlja španska Marca, neće madridski velikan menjati stav ni ako u januaru bude odlazaka, a najzreliji za pakovanje kofera sa Santjago Bernabeua su svakako Eden Azar, Alvaro Odriozola i Marijano Dijaz.

Pod priču o januarskom transfer postu ne potpada supertalentovano brazilsko čudo od deteta Endrik oko kojeg je Real Madrid postigao usmeni dogovor - kako sa Palmeirasom, tako i sa roditeljima tinejdžera. Deluje da je samo pitanje vremena kada će doći do ozvaničenja novog velikog transfera iz Brazila po modelu sličnom kao u slučajevima Vinisijusa Žunira i Rodriga.

Prvobitne informacije špansih i brazilskih medija bile su da će Verdao dobiti 45.000.000 fiksno + 15.000.000 kroz bonuse za momka koji bi u Madrid trebalo da stigne juna 2024. godine kada postane punoletan, a najnovije se ne razlikuju u ukupnoj sumi, već u kozmetici. Fiksni deo trebalo bi da iznosi 35.000.000, a dodatni još 25.000.000


tagovi

Real MadridKodi GakpoRafael Leao

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara