Serhio Regilon (©reuters)
Serhio Regilon (©reuters)

Real ponudio Regilona Junajtedu, cena između 20.000.000 i 25.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.09.20. | 17:40

Ole Gunar Solsjker ipak Španca vidi samo kao jednu od opcija na tržištu

Real Madrid je zvanično ponudio Serhija Regilona Mančester junajtedu!

Dugo su se u kancelarijama odgovornih ljudi madridskog Reala šta da rade sa osvajačem Lige Evrope i novopečenim reprezentativcem Španije, ali jednostavno u rotaciji Zinedina Zidana nema mesta za trojicu kvalitetnih bekova na levom boku. Dobro obavešteni transfer guru Fabricio Romano objavio je vest da je Real Madrid ponudio Regilona Junajtedu, međutim na Teatru snova zasad tvrde pazar i nisu toliko ažurni da krenu svim silama po potpis jednog od najtraženijih bekova u Evropi trenutno.

Izabrane vesti

Isti izvor napominje da Ole Gunar Solskjer vidi samo kao opciju na tržištu, ne i prvu metu. Uprkos tome što Real Madrid ne traži veliko obeštećenje za Regilona, negde između 20.000.000 i 25.000.000 evra, razlog zašto Junajted okleva da uđe u posao sa Blankosima jeste povratna klauzula koju vrhuška Reala traži da bude u ugovoru po unapred određenoj, fiksnoj ceni.

Ole Gunar Solskjer smatra da ne treba da razigrava igrača za drugi klub, pogotovo jer bi u svakom trenutku postojala mogućnost da Real aktivira otkupnu klauzulu i vrati Regilona nazad bez mogućnosti da se posao zaustavi, a svesni su na Old Trafordu da Zidan Regilona vidi kao idealnu zamenu za Brazilca Marsela koji je ušao u pozne igračke godine.

Međutim, ako pitate navijače Junajteda, oni su za to da klub po hitnom postupku završi ovaj transfer. U fudbalskim krugovima bliskim klubu vlada euforija, uz nadu da bi David de Hea mogao da bude spona između Đavola i Regilona kako bi se transfer brže završio.

Junajted u ovom trenutku na levom boku ima Luka Šoa koji duže vreme kuburi s formom, te mladog Brendona Vilijamsa. Zbog toga bi Regilon praktično imao garantovano mesto u startnoj postavi. Sevilja i dalje ne odustaje od španskog beka, ali Real prvo gleda ka Mančesteru, pa Andaluziji...



tagovi

Serhio RegilonLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara