Komentari na vest

Real potvrdio: David Alaba je naš pet godina

M

Miskela

pre gotovo 3 godine

@Alex55 Glupane nisam rekao da je Alaba los igrac, ali dati toliku platu, na 5 godina, on puni 29...svakako nece zaraditi na transferu, nema 20 godina, da imaju mozga dali bi na 3, pa ako dve odigra dobro idu opet na pregovore...Ovaj sto spominje Juventus nek vrati konju glavu, ja ne znam ko je hvalio pojacanja njihova, ali ja ne...A ovaj sto se uhvatio price za trofeje-procitaj ponovo moj kom pa ces skontati da nije poenta u trofejima nego uskladjivanjem istih sa zdravim poslovanjem...Koja debilana klinci ja neverujem, ni ne skontaju komentar, a odmah napadaju...Ajde tastaturu u ruke i drzite se PES-a, ovo su isuvise kompleksne teme za vase mozgice.
M

Miskela

pre gotovo 3 godine

@Alex55 Glup ti onaj sto te napravio...Nisam rekao da je Alaba los igrac, ali dati toliku platu, na 5 godina...svakako nece zaraditi na transferu, nema 20 godina, da imaju mozga dali bi na 3, pa ako dve odigra dobro idu opet na pregovore...Ovaj sto spominje Juventus nek vrati konju glavu, ja ne znam ko je hvalio pojacanja njihova, ali ja ne...A ovaj sto se uhvatio price za trofeje-procitaj ponovo moj kom pa ces skontati da nije poenta u trofejima nego uskladjivanjem istih sa zdravim poslovanjem...Koja debilana klinci ja ne verujem, ni ne skontaju komentar, a odmah napadaju...Ajde tastaturu u ruke i drzite se PES-a, ovo su isuvise kompleksne teme za vase mozgice.
N

Nekotu

pre gotovo 3 godine

Pa realno da Alaba ima ugovor na još 3 godine ne bi mogao ispod 70-80 miliona da bude prodat.. momak je igracina, centralni bek, lijevi bek, zadnji vezni, levo krilo kao neka rezerva.. još plus sto je levonog, taj stoper levonogi nema ih puno a vole ih treneri, a još ovakav kvalitet i najbolje godine..
A

Apis 1917

pre gotovo 3 godine

Hvala Bogu... pa da počnemo sa rekonstrukcijom.Hala Madrid
O

Ognjeeeeen

pre gotovo 3 godine

Jedan od najboljih danas na obe pozicije koje pokriva
A

Ajde??

pre gotovo 3 godine

Posle se pitaju ovi veliki klubovi odakle dugovi? Pa svako moze da ove pare igracu, a da pare ne vraca.Real, Barselona, Juventus.Zato i hoce Super ligu prevaranti.Isto vazi i za ostale koji su hteli. Bayernu svaka cast, inace ne navijam uopste za njih.
X

Xexexe

pre gotovo 3 godine

Alaba je odlican igrac, da nije, ne bi bio standardan u prvoj postavi Bayerna zadnjih 10 godina. Mislim da mu je plata prevelika ali izgleda da je to normalnost danasnjeg modernog fudbala, svejedno, odlican igrac.
M

Miskela

pre gotovo 3 godine

Posle UEFA kriva za gubitak...Bolje da su za te pare doveli Henesa ili Rumenigea da im malo pojasne kako se ujedno prave pare i uzimaju trofeji, ovi imaju istorijske gubitke, a sezonu bez trofeja...Alaba jeste top igrac, ali ne daj Boze neka povreda ili nesto, bice im teret kao Bejl poslednjih godinu,dve ogromnog ugovora.
v

vladaHM

pre gotovo 3 godine

Ahah kako ste smesni, pa ovo nema nigde. Juventus kad je dovodio slobodne igrace onda su bili magovi. Sad Real dovede Alabu za dz i sad ne valja ni to. Pa neverovatni ste.
A

Alex55

pre gotovo 3 godine

Koliko glup komentar. Ispade da nisu trebali da ga dovedu, jer može da mu se desi povreda pa će im biti teret. Care, svakom igraču može da se desi povreda, ovo je profesionalni sport, a ne Zvezde Granda. Normalno je da će Alaba dobiti veću platu kad već dolazi kao slobodan igrač, pa ne moraju da isplaćuju obeštećenje. Drugo, daleko je Real od istorijskih gubitaka. Imaju zbog korone gubitke ko i svi ostali klubovi, ali i pored toga renoviraju stadion i posluju normalno. I napravili su odličan posao dovođenjem Alabe
a

as

pre gotovo 3 godine

@VladaMH,za dzabe, uz platu 25 miliona + menadzerska provizija.
D

Damir92

pre gotovo 3 godine

Bajern da pokaze Realu kako se osvajaju trofeji i zaradjuju pare? Izgleda si ti druze malo pobrkao loncice. Pogledaj jos jednom ko je koliko trofeja uzeo i ko vise zaradjuje novca.
7

7788

pre gotovo 3 godine

Prvo se raspitaj kako to Bajern posluje i koliko je deonica klubu preostalo. Većinski vlasnici su Alianz i Adidas, klubu je ostalo nešto malo. Kako se ono zove stadion Bajerna? Alianz Arena! Zašto nije stadion Bajerna ili stadion Gerda Milera? Pre nekoliko godina Henes izjavio da želi da Bajern posluje poput Real Madrida i da im je Real uzor. Da Realovi ljudi hoće da prodaju klub kao što je Bajern raščupan, imali bi mnogo veća imena od Alianza i Adidasa. Real je veliki brend, najveći u svetu fudbala i nijedan klub se ne može porediti s njim.
M

Miskela

pre gotovo 3 godine

@Alex55 Glup ti onaj sto te napravio...Nisam rekao da je Alaba los igrac, ali dati toliku platu, na 5 godina...svakako nece zaraditi na transferu, nema 20 godina, da imaju mozga dali bi na 3, pa ako dve odigra dobro idu opet na pregovore...Ovaj sto spominje Juventus nek vrati konju glavu, ja ne znam ko je hvalio pojacanja njihova, ali ja ne...A ovaj sto se uhvatio price za trofeje-procitaj ponovo moj kom pa ces skontati da nije poenta u trofejima nego uskladjivanjem istih sa zdravim poslovanjem...Koja debilana klinci ja neverujem, ni ne skontaju komentar, a odmah napadaju...Ajde tastaturu u ruke i drzite se PES-a, ovo su isuvise kompleksne teme za vase mozgice.
a

as

pre gotovo 3 godine

@7788, prijatelju, nalupao si se gadno, gadno - nemoj više.