Spinacola (©Reuters)
Spinacola (©Reuters)

Real pregovara sa Romom: Daje Majorala, traži Spinacolu

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.06.21. | 21:39

Sastanak održan na jugu Francuske

Dolaskom trenera Karla Ančelotija, krenuo je Real Madrid i sa pravljenjem tima za novu sezonu.

Sapunica oko Serhija Ramosa je napokon završena, legendarni kapiten odlazi iz kluba, a Madriđani pored zamene za njega moraju da potraže pojačanja i na nekoliko drugih pozicija.

Izabrane vesti

Jedna od njih je – levi bek. Izbor je već pao na Leonarda Spinacolu, fudbalera Rome i reprezentativca Italije, koji trenutno brani boje Azura na Evropskom prvenstvu. Kako piše AS, emisari Real Madrida su se na jugu Francuske sreli sa Davideom Lipijem, koji je bio tu da pregovara u ime Rome.

Predlog koji su Španci izneli glasi: da Spinacola pređe u Real, a da Borha Majoral ostane u Romi. Majoral je fudbaler madridskog kluba koji je je poslednju, a i sledeću će sezonu provesti na Olimpiku kao pozajmljen igrač, po dogovoru dve strane. Na kraju narednog šampionata Italijani imaju opciju da otkupe napadača za 20.000.000 evra.

Realova ideja je da Majoral svakako ostane u Romi, a da umesto dvadeset miliona put Madrida krene Spinacola. Za sada nije poznato kakva je reakcija čelnika Vučice na taj predlog, ali sigurno je da će se pitati i Žoze Murinjo, koji se neće tako lako rastati sa tako kvalitetnim igračem. Mada, rimski klub baš i ne pliva u novcu potrebnom za rekonstrukciju ekipe.

Zapelo je Špancima da dovedu Spinacolu da bi pokrili poziciju levog beka, pa da bi onda mogli da daju Marselu zeleno svetlo za odlazak, jer ih guši njegovih 8.000.000 evra godišnje plate. Istina je da to mesto može da pokrije David Alaba, koji je stigao ovog leta u Real, ali u Madridu njega vide u centralnom delu odbrane.


tagovi

Leonardo SpinacolaBorha MajoralRomaReal Madrid

Obaveštavaj me

Real Madrid
Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara