Ferlan Mendi (©Reuters)
Ferlan Mendi (©Reuters)

Real u problemu zbog Mendija, neizvestan za PSŽ

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.01.22. | 16:48

Francuz bi zbog povrede mogao da propusti derbi osmine finala Lige šampiona

Slavlje Realovih navijača zbog vesti da je konačno dogovoren dolazak Kilijana Mbapea mogla bi da pokvari povreda Ferlana Mendija.

Levi bek već nekoliko dana ima problem sa zadnjom ložom, a briga u stručnom štabu Karla Ančelotija je poprilična, jer bi u slučaju pauze mogao da propusti prvi meč osmine finala Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom, 15. februara 2022.

Izabrane vesti

Definitivno je da će 26-godišnji Mendi preskočiti duel sa Atletik Bilbaom idućeg četvrtka u Kupu kralja, što i nije razlog za alarm na Santijago Bernabeu, ali će on biti upaljen ukoliko francuski defanzivac ne bude mogao u skorije vreme da se vrati treninzima, jer što je duža pauza, to je potrebno više vremena za povratak u formu.

Do utakmice sa Parižanima, Real igra pomenuti meč sa Bilbaom u kupu, a onda i sa Granadom i Viljarealom u prvenstvu.

Četvrtak, 21.30: (3,60) Atletik Bilbao (3,35) Real Madrid (2,10)

Mendi je već imao probleme sa povredama od kada je leta 2019. prešao iz Liona u Real za 48.000.000 evra, što je dodatan poziv na oprez u madridskom klubu. Ove sezone zaigrao je tek sredinom oktobra, jer se oporavljao od povrede potkolenice. Od kada se vratio na teren, Anečloti ga je izostavio za samo tri utakmice.

Sigurno je da će u četvrtak preskočiti i četvrtu, a videćemo za dalje. Umesto njega levog beka protiv Pari Sen Žermena mogli bi da igraju Marselo i mladi Migel Gutijerez, ali zbog male minutaže koju imaju ovu sezonu opcija je i prekomanda Davida Alabe sa pozicije štopera, mada bi to otvorilo novu rupu u odbrani.


tagovi

Ferlan MendiReal Madrid

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara