Rodrigo (@Reuters)
Rodrigo (@Reuters)

Realova "gužva u šesnaestercu" ne brine Rodriga: Trener je taj koji je na slatkim mukama

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.04.24. | 11:01

Madriđani će sledeće sezone imati žestoku konkurenciju među špicevima

Vinisijus je planiran kao naslednik Karima Benzeme, ali se Džud Belingem ove sezone nametnuo u ulozi golgetera, a do dvocifrenog broja pogodaka pomalo iz drugog plana stigao je i Rodrigo. Hoselu, takođe (ako gledamo sva takmičenja), pa Karlo Ančeloti može biti zadovoljan Realovim arsenalom koji mu je na raspolaganju ove sezone. A, sledeće će biti još bolji.

Dolazak brazilske senzacije Endrika odavno je ozvaničen i samo se čeka leto, a pred vratima je i verovatno najbolji napadač sveta u ovom trenutku - Kilijan Embape, dok u senci (ambulante) šansu vrba mladi Arda Guler. Biće to paklena navala kada se svi skupe, što znači i žestoku konkurenciju na treninzima. Italijanski trenerski vuk neće imati lak zadatak da se bori sa sujetom i egom svojih zvezda, ali neko će morati da igra više, a drugi manje.

Izabrane vesti

Biće veoma zanimljivo videti kako je Karlo Ančeloti osmislio napad Real Madrida za sledeću sezonu. Igračima možda i ne baš toliko, jer će morati dobro da se preznojavaju na treninzima i maksimalno koriste svaki trenutak proveden na terenu u utakmicama.

----------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

----------

Upravo o toj temi govorio je Rodrigo posle pobede nad Atletik Bilbaom sa 2:0, koju je potpisao kao strelac oba gola.

"Ne znam još ništa o Embapeu. Pretpostavljam da je blizu dolaska jer svi tako pričaju, ali zaista ne znam šta se stvarno dešava. Jeste tačno da nas ima mnogo, videćemo šta će trener odlučiti. To nije tema za mene, moje je da budem koncentrisan i pomognem ekipi da što bolje završi ovu sezonu, sa što više titula. A sledeća sezona je trenerov problem, biće na slatkim mukama. Što se mene tiče, miran sam", izjavio je Brazilac.


tagovi

Real MadridPrimeraRodrigoDžud BelingemEndrikVinisijus ŽuniorKilijan Embape

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara