Komentari na vest

Realova nova realnost

C

Cccc

pre oko 3 godine

Zapamtite dobro, prošla su vremena transvera Neimara i Mbapea od 220 I 180 miliona eura. Niko skoro neće toliko moći plaćati a to me raduje. Ovi velikani se mole bogu kako da se reše ovih dosadašnjih ugovora.
I

Igor78

pre oko 3 godine

Ovo bi bilo isto kao kad bi se bogataš žalio sirotinji što ne može da kupi novi ferari, a možda će čak morati da proda i neko vozilo od 5 komada koje već ima jer održavanje je skupo a nema para od biznisa....Neverovatni ljudi, pohlepa i bahatost su neverovatna kombinacija, uvek idu zajedno

Wolfasin

pre oko 3 godine

A Real kao nije klub država da nije smešno bilo bi žalosno.
x

xexeexxee

pre oko 3 godine

a na kraju ces plakati kad real kupi halanda i mbapea ovog leta....
t

topiseplastika

pre oko 3 godine

vidi ga klempa na sta lici, najprecenjeniji trener danasnjice uz chola , mnogo se digli ovi navijaci plastike nisam ni znao da vas ima toliko u srbiji..zasto ne navijate za neke normalne timove da vas pitam ja sad?? uglavnom..ugasice ih real sutra ;)
N

NemaOnNivo

pre oko 3 godine

Nagelsman je mnogo precenjen, ne vredi tih para... Covek je solidan trener ali uvek je fejlovao u najbitnijim trenucima pogotovo u LS....Tesko da ce on biti dobar za Bayern...
M

Mir sad

pre oko 3 godine

Pa zašto Real ne bi bio malo osrednji klub pa se ozbiljnije posvetio skautingu, pa možda imao sreće da napravi novog Halanda, nego je nekome čudno zašto Bogom dani Real nema pare za nove galaktikose, i još pokušava objasniti da je to normalno.
A

Atana

pre oko 3 godine

Pa taj Real je davao, ako se dobro sećam, po 40 miliona evra svakom četvorici tinejdžera (ne sećam se imena ali bilo možda pre 2-3 godine ). Što znači ugradili se svi mogući i nemogući u to, cene fudbalera skočile nenormalno, a posle čuj nemaju da zakrpe rupe u budžetu... Pa prijatelju što ste ih pravili. Jedino što UEFA može da uradi je da se napravi liga po principu prvenstva , tj svako sa svakim, umesto grupa i turnira, pa bi onda bilo više utakmica, para i svega...
J

James13

pre oko 3 godine

Hahahahahahaha, bas imate kompleks vecina vas od Real Madrida!
F

Familija

pre oko 3 godine

A real ima kompleks od klubova država ps jel moguće da tako nešto dodje iz reala sve ste kupovali sirotinji otimali a sada dolazimo u situaciju da treba da vas žalimo što nemožete kupiti u paketu ni manje ni više već mbapea i halanda

Wolfasin

pre oko 3 godine

Zašto imati kompleks od kluba koji svoje legende ponižava, a trofeje osvaja samo kada potroši 1 milijardu na tim.

sporettiganj

pre oko 3 godine

@Wolfasin A cak i tako bez sudija pola trofeja ne bi imali....
N

Nemke

pre oko 3 godine

Hahahaha bas mi je žao što ovi VELIKANI ne mogu da otimaju više svakog igrača kog požele... Bas tužno e... Pa sta fali tome da taj haland ostane u dortmundu... Mbape u psgu... Tako I treba da bude.

sporettiganj

pre oko 3 godine

Bas tako ! Sto samo real i barsu uvek moraju da guraju.... najljigaviji klubovi na svetu ! Oni decenijama otimaju sve najbolje i jos i sudjenje.... a sad kad nisu vise oni najmocniji sad im se ne svidje i treba da ih zalimo hahahhaha kako da ne.... :)

sporettiganj

pre oko 3 godine

Daj boze da ih sutra Tuhel razbije od fudbala i ponizi koliko god moze !
n

noleeeee

pre oko 3 godine

rece lik ciji je klub osvojio 5 LS zbog toga sto je bio klub-drzava.
B

BoskovMali

pre oko 3 godine

Kako licemjerno kad predsjednik jednog Reala naziva druge klubove "klubovi države''.
g

ghost11

pre oko 3 godine

Meni se ideja o superligi ne čini toliko loše. Evo sad naprimer u polufinalu lige šampiona Real Madrid - Čelzi po prvi put igraju zvaničan duel od kad znam za sebe. A imali su u prošlosti zanimljivih ekipa koje nismo imali prilike da gledamo jedne protiv drugih. U superligi bi to bio redovan meč, gledaoci bi uživali u fudbalu i potezima. Jedino treba pronaći način kako održati male klubove, kako bi i oni profitirali..
a

argh

pre oko 3 godine

To se može napraviti i u LŠ, samo je previše utakmica. Nije problem Superlige to što će igrati najbolji, pa će se sastajati, već što je zatvorena, pa ne može biti iznenađenja i da uđe neko slabiji. To onda nije sport, bar ne evropski. Uz to, ti timovi će dobijati finansijksi, ali neće imati neku veliku motivaciju da se bore u svojim ligama, a mali će takođe izgubiti motivaciju. Sve u svemu, ovakva Superliga bi donela zaradu nekim klubovima, a uništila sam fudbal i male klubove.
Г

Гост

pre oko 3 godine

Ништа нема чудно у овој кукњави разних Переза,Ањелија и осталих. У фудбал су ушли бизнисмени из разних сфера (нафта,грађевинарство....), донијели велики новац и направили нереалну експанзију гудбалског тржишта. Сад су у проблемима и нека су, нека распродају пола тима,смање трошкове, нека се угасе слободно.
T

TP-1

pre oko 3 godine

Sada je doslo vreme da svaki malo bolji fudbaler vredi 100+ miliona. Pa ko je kriv zbog toga? Taj Real je oduvek kupovao takve igrace i podizao cene na trzistu. Psz - Nejmara,Mbapea za 180 miliona,Barselona tokodje Kutinjo,Dembele...Koji to igrac vredi te pare? Svi dizu u nebesa Halanda,a relno decko ne moze da se poredi sa Ronaldom,Mesijem u tim godinama a trazi se 150 miliona za njega?! Haverc panjina,Verner takodje a kostaju kolko volis. I sada kad Real nema novac da plati te igrace problem?! Sad je fudbal u problemu...
D

Dacha Zvezda

pre oko 3 godine

OPET mi suze natera na oči!!!! Prosto, srce mi se zatrese kad sirotinja zavapi ovako "Real ne moze da se takmiči sa njima..." Jadni oni, do cega dosli da ne mogu 300+ miliona da skrcaju na 2 igraca!? Zadnje doba... Mrssssssssss u pacovsku rupu, arogantni stvore!!! U 137. ligu da vas pošalju!!!!!!
G

Gost615

pre oko 3 godine

A jbg, trosi se koliko se nema, razbacuju se milijardama, jedino Nemci to ne cine, a nije bas da ne bi mogli, stavise, da hoce, napravili bi najbogatiju ligu na svetu. I eto sada, kada vise Real, Barsa, Juventus i ostala "superligaska" druzina ne moze da pokrije gubitke, idemo u revoluciju.
P

Plastikanjerosi

pre oko 3 godine

Ništa , krece SMS akcija navijaca Reala sa Balkana za siroti Real iz Madrida. Da bi mogli da kupe Mbapea.
S

Seoul

pre oko 3 godine

Bas tužno što raspali Real neće moći da potroši 300mil + na igrače tokom leta. I onda će genijalci koji pljuju takozvanu plastiku Siti, Psg, Celsi..... da kukaju kako oni troše paretine i to svoje, a Real ne može tudje. Pa nije Realu dozvoljeno da baca tudje milione samo zato što ima klubsku tradiciju, a ima tradiciju i što se sudija tiče.
R

Rale 1

pre oko 3 godine

"Real ne može da se takmiči sa klubovima-državama". Koji je ovo vrhunac licemerstva! Pa matori jarcu, vi sta ste nego klub-drzava?! Ako postoji neki trofejni klub a da drzava toliko jako stoji iza njega to je Real Madrid! Da nje nema, vi bi ste se odavno ugasili...
M

Mikki

pre oko 3 godine

Ali argument da 'bez superlige nećemo moći da kupimo Haalanda ili Mbappea'. Pa koja je to arogancija, ja i dalje ne mogu da verujem. Tako ovi likovi vide sve, najbolji igrači njima pripadaju, ako treba da gori sve drugo, nek gori. Ako ima finansijskih problema, rešenje nije da se manje troši, ne, probacemo da povećamo profit do krajnjih granica.
O

Objektivac

pre oko 3 godine

Pa šta hoćete više i bez njih ste konkurentni u prvenstvu i Ligi šampiona
b

beringator

pre oko 3 godine

Pa sto bi ih i doveo. Kako je pametan, dovedea svake godine najbolje igrace, platis ih preskupo, das astronomske place i onda se zalis kako se nema para. Oni su prvi poceli da preplacuju igrace. Mogao je i vozdovac da se zaduzi, dovede mbapea i ronalda oreko kredita, pa onda kasnije da se zali kako nema para da ih plati