Miloš Milovanović (©Star sport)
Miloš Milovanović (©Star sport)

Recept iz El klasika za Žarkovo

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.10.20. | 11:47

Napredak se nada prolasku u osminu finala Kupa Srbije

Nema mnogo vremena za odmor ove nedelje za srpske klubove. Posle prvenstvenih obaveza za vikend danas i sutra slede dueli šesnaestine finala Kupa. Program otvaraju Napredak i Žarkovo, u Kruševcu (14.30).

Posle remija u srpskom El klasiku sa niškim Radničkim, Čarapanima sledi bitka za plasman u osminu finala najmasovnijeg takmičenja u zemlji protiv prvoligaša iz Beograda.

Izabrane vesti

Recept za potvrdu uloge favorita mogla bi da bude igra iz drugog poluvremena duela sa Nišlijama, kada je Napredak bio opasniji.

"Iza nas je samo šest dana zajedničkog rada i tek počinjemo da radimo na detaljima. Bilo je protiv Radničkog dosta dobrih stvari, ali i loših i propusta. O njima ćemo u svlačionici. U svakom slučaju, želimo pobedu u Kupu, a bila bi odlična uvertira za nedeljno gostovanje u Šapcu", istakao je šef Napretkove struke Goran Stevanović.

Iza prvoligaša Žarkova je težak prvenstveni okršaj sa Dinamom iz Vranja, u kojem je u poslednjem minutu izvukao nerešen rezultat (2:2) golom iz penala. Remizirali su i Čarapani, koji su u predstojećem duelu, ne samo zbog prednosti domaćeg terena, već i kao dugogodišnji učesnik elitnog ranga takmičenja – izraziti favorit.

"Opšte je poznato da se u Kupu mnogi favoriti često 'okliznu'. Zato, ne sme da bude opuštanja. Žarkovo svakako zaslužuje respekt. Imaju u svojim redovima, pored dosta mladih i nekoliko iskusnih i proverenih igrača. Očekujem, u svakom slučaju, da budemo na visini zadatka i budemo ti, koji će se pitati za rezultat", zaključio je trener Čarapana Goran Stevanović.

KUP SRBIJE - 1/16 FINALA

Utorak

14.30: (1,22) Napredak (6,50) Žarkovo (13,0)

*** kvote su podložne promenama


tagovi

Napredak KruševacŽarkovoKup Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara