Komentari na vest

Rendžers frustrirao Lajpcig, ali dolijao u Nemačkoj – zaslužna je lepotica Anhelinja (VIDEO)

O

Old

pre oko 2 godine

Tako se vecito tesimo 1-4 za *dlaku* jedva u bg i izjednacila poredite babe i zabe Ajntraht otkino Barsu a ona Real znaci Ajntraht bolji od Reala.
H

Hantser

pre oko 2 godine

Rendzers igra na silu
p

pedjapfcccc

pre oko 2 godine

Leipzih je tri puta bolji i jaci... ali igra seni u Glasgovu... bicr gusto
Z

Zola Pv

pre oko 2 godine

Nikad slabija Bundles Liga!!!!!
D

DDF

pre oko 2 godine

I pored pobeda Lajpciga i Ajntrahta,nista jos nije gotovo i u revansima nas ceka dva sjajna susreta
M

Mitro

pre oko 2 godine

Zvezda ispustila epsku šansu da igra polufinale a možda i finale lige evrope. Ovaj Rendžers ima dva igrača da valjaju to su Kent i Tavernije koji je ipak bek. Ostali jako tanki, večeras dva pasa nisu vezali, ovako skromnu ekipu imati za protivnika u završnoj fazi nekog evro takmičenja se više neće ponoviti. Nije bilo sreće to je tačno ali greške Srnića, Erakovića i promašen penal Kataija idu zvezdinim igračima na dušu.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Skoro pa defanzivna perfekcija Rendzersa steta za pad koncetracije i primljen gol na kraju.Lajpcig je top ekipa potkovana koja zna sta zeli.Bice to totalno drugaciji mec na Ajbroksu jer je Rendzers klasicna domacinska ekipa koja igra dosta bolje kod kuce.Mogu lako da nadoknade ovo a siguran sam da ce mnogo mnogo bolje odigrati ali naravno i Lajpcig je iskusna i vrhunska ekipa nece Rendzersu biti lako.Inace moram da se nadovezem na tekst za domaci fudbal Mozda vi imate pravu rec za ovo?Vidim da se pominje u komentarima infrastruktura,posecenost,kvalitet fudbala i ostalo.Na primer upravo Rendzers na svakoj utakmici u domacoj ligi ima 50 000 navijaca nekad bude i vise.Liga im je kao nasa te jacine los kvalitet fudbala ali ih to Skote ne sprecava nije im izgovor i uvek su pune tribine.Sto se tice toga veyanog za infrastrukturu i da sto je bolja to utice na kvalitet fudbala to nemora nista da znaci.Primer je Poljska koja ima daleko bolju infrasktrukturu od nas od Srbje ali ligi im je 20 cini mi se u Evropi dok je nasa 11.Mogu da navedem i utakmicu u Salvadoru od prosle godine kada je bilo 53 000 navijaca a infrastruktura im je daleko gora od nas plus afere i korupcija koja je na mnoooogo vecem nivou.Kvalitet fudbala daleko slabiji od naseg.To su neki od primera a Srbi samo traze izgovore narocito u Beogradu gradu od 2 000 000 miliona stanovnika.
M

Mitro

pre oko 2 godine

Ali zato Škoti nemaju Vazuru, Terzu, Đuru, nameštene utakmice itd. Isti ovaj Rendžers je za dug koji je bio kao Zvezdin otišao u treću ligu i tamo opet imao po 50 hiljadu ljudi na tribini e to je ljubav prema klubu i fudbalu a ne kao kod nas…
D

Dzoni........

pre oko 2 godine

Takodje Skoti nemaju klub kome drzava placa licence da bi svake godine igrali Evropi gde je dug preko 40 miliona evra a o tome se ne prica, gde ih izbacuju iz iste zbog neplacinih rata.,gde klub vode koljaci i ubice.Goosodo draga u Skotskoj toga nema!!
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre oko 2 godine

@Mitro, dug je bio 8.5 miliona funti
@

@Mitro

pre oko 2 godine

Imaju i oni svoje Terze i Vazure, ali se drzava ne mesa u sport i postoje zakoni koji se postuju. Isto tako tamo politicari ne sede u upravnim odborima klubova, ne poklanjaju trening centre i stadione, a kod nas su to radili.
B

Bok

pre oko 2 godine

Rendžers izgubio, a Fejenord dobio. Očekivano.
D

DžoniRS

pre oko 2 godine

Rendžers igrao u gostima, Fejenord igrao kući. Rendžers igra LE, Fejenord LK. Grobarska logika.
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 godine

@Dzoni Fejnord igra atomski fudbal, Rendzers se obrukao veceras. Niko ne zeli da gleda ekipu koja 90 minuta stoji na svojoj polovini.
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

I jel ti to zelis da nama kazes da to ima veze sa partizanom? XD
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

@Robert Lewandowski - Pitaj navijace Rendzersa. Kako se uvek hvatate za umetnicki dojam kad nemate argumente. To stojanje na svojoj polovini kad igras protiv jaceg protivnika se zove taktika i tvoj Partizan tu taktiku stalno upraznjava kako u derbijima tako i u Evropi. Cak je i sa tom taktikom primio 10 komada od Fejenorda. Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da su igrali za umetnicki dojam i otvorili se...
d

dajte bar malo mozga

pre oko 2 godine

Eintracht dobio, Real izgubio. Ista logika je porediti LS i LE, kao i porediti LE i LK.
C

Cccc

pre oko 2 godine

Posle Dortmunda ja sam se pitao da li nasi navijaci i novinari a i ovi iz rukovodstva Zvezde (Terzic likuje kad smo ih izvukli) imaju tri čiste sto se tiče fudbala kada su bili zadovoljni što smo ih izvukli. Rendžers ce igrati finale UEFA kupa sa nadam se Ajntraktom.
I

Iskrica

pre oko 2 godine

To mozda u tvojoj masti ce Rendzers igrati finale....Lajpcig je sigurni finalista i bice nemacko finale!!
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 godine

Rendzers nije pokazao nista, ovo je sramota za polufinale LE, kao da nisu izasli na teren.
L

Legionar4444

pre oko 2 godine

Kakva utakmica u Roterdamu, savrsenstvo. Ko nije gledao Fejnord - Marselj zestoko se zajebao
S

Smislov

pre oko 2 godine

Da ali "stručnjaci" se sprdaju sa tim takmičenjem, a u Lajpcigu je kao neki mnogo jak fudbal.
S

Sherlocked

pre oko 2 godine

@smislov pa budi realan , ta Liga Konferencija i jeste velika sprdnja. Vecina ekipa koje tamo ucestvuju su smejurija. I , covece , pa naravno da ces u tom takmicenju u polufinalu imati bar neke dobre ekipe koje su tu jer moraju da igraju.
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Prosto je neverovatno da je zvezda sa trenutnim timom stvorila toliko sansi protiv rendzersa i onda gledam ovo veceras i razmisljam da li da budem ponosan ili da placem sto su nas pnako prosli. Lajpcig za 90 minuta onu sansu nkunkua i ovaj volej anhelinja....msm naravno nije za poredjenje, ali me zivo zanima kako su uspeli toliko sansi da naprave protiv rendzersa, a protiv cuke se vuku kao prebijeni...
B

Bodin

pre oko 2 godine

Prosta logika koji motiv imaju u tim godinama Katai, Ivanić ili Kanga da igraju protiv čuke ili bilo koga iz ling long lige