Retegi je i dalje opcija za Zvezdin špic, Anderson pik broj jedan

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.07.20. | 09:00

Čekajući prodaje Boaćija i Pavkova

Priča o novim pojačanjima Crvene zvezde u špicu dobiće obrise prave letnje sapunice. Čekaju na Marakani, kao ozebao sunce, da realizuju potencijalne inostrane transfere Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova, kako bi krenuli u realizaciju i Dejanu Stankoviću ponudili osveženja u napadu. Zovu brojni menadžeri, raspituju se o uslovima pod kojima bi srpski šampion pustio Boaćija i Pavkova, kažu da će se javiti večeras. I tu obično priča staje.

Crvena zvezda već ima spisak potencijalnih novajlija u špicu. Konsenzusom je odlučeno da se krene u realizaciju transfera Andersona Silve iz Famalikaa. Brazilac je po ukusu Dejana Stankovića, koji veruje da strelac sedam ovosezonskih golova u Primeiri, može da predstavlja veliko pojačanje za evropske kvalifikacije. Ali tu nije kraj...

Izabrane vesti

I dalje Crvena zvezda drži na oku mladog Argentinca Matea Retegija. Član Boke, prethodne sezone pozajmljen Estudijantesu, mogao bi da sačeka da se rasčisti gužva u Zvezdinom napadu. A to znači ekspresnu prodaju Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova. Prema pisanju Sportskog žurnala, momak o kome vodi računa Frančesko Toti, doći će u Crvenu zvezdu samo u slučaju da dobije određene garancije po pitanju minutaže. U suprotnom sačekaće drugu ponudu iz Evrope ili ostati u Južnoj Americi. Pojedine informacije iz Argentine govore da bi trener Boke Juniors Miguel Anhel Ruso u novoj sezoni mogao da ozbiljno računa na Retegija, te da žrtvuje mnogo iskusnije napadače zbog njega. Estudijantes je voljan da ga zadrži, ali nema dovoljno novca za njegov otkup.

Na 19 utakmica ove sezone Mateo Retegi je postigao pet golova. Pokazao je ozbiljan potencijal...

Inače, Crvena zvezda će uskoro biti jača za Ričmonda Boaćija. Snažni napadač je na terapijama, pošto i dalje oseća posledice povrede zadobijene u kup susretu sa Partizanom. Ekipi na Divčibarama trebalo bi da se priključi za nekoliko dana. Međutim, pitanje je da li stručni štab Dejana Stankovića može da se osloni na povremenog reprezentativca Gane. Ne samo fizički, nego i psihički je razoren Boaći zbog velikog duga koji prema njemu ima kineski Đangsuu. Na Marakani se nadaju da će realizovati njegov transfer u neku od arapskih zemalja. 


tagovi

Mateo RetegiRičmond BoaćiAnderson Silva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara