Lase Šene ©Reuters
Lase Šene ©Reuters

Revija asova u Monci: Posle Boatenga i Balotelija stiže i Lase Šene

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.12.20. | 01:08

Danac pojačava redove ambicioznog drugoligaša

Serija A se napada, po svaku cenu! Monca ove sezone u Seriji B predstavlja istinsku reviju fudbalskih asova, pošto je nakon dolazaka Kevina Princa Boatenga i Marija Balotelija, sve spremno za dolazak danskog mađioničara sa loptom Lasea Šenea.

Vremešni as uskoro ulazi u poslednjih šest meseci ugovora sa Đenovom, pa je Monca rešena da završi posao u ekspresnom roku i čini se da će u tome uskoro uspeti. Tako tvrdi Skaj Sport, koji piše da su pregovori u naprednoj fazi.

Izabrane vesti

Šene je Apeninestigao u avgustu 2019. godine i Ajaksa za obeštećenje od 1.500.000 evra, a prošle sezone je sakupio čak 35 nastupa za Grifone. Ipak, ove sezone je sve otišlo u pogrešnom smeru za Danca.

Monca je ove sezone dovela još ozbiljnih igrača, kao što su Kristijan Gitkjer, Karlos Agusto i Mirko Marić, ali treba vremena i živaca da se sve to potpuno uklopi. Kristijan Broki nema lagan zadatak, Monca je treća na tabeli iza Salernitane i Empolija, pa mora dodatno da pojača svoje redove.

Pored Šenea očekuje se da uskoro bude završen i prelazak iskusnog defanzivnog veziste Parme Matea Skocarele, koji je ove sezone zabeležio svega tri nastupa za tim sa Enio Tardinija i traži sredinu u kojoj će imati mnogo važniju ulogu.

Monca, kojom rukovode legendarni čelnici Milana Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani, ove sezone igra istorijsku sezonu u Seriji B, ali želi već u narednoj da se nađe u elitnom rangu takmičenja. Utisak je da ima igrače čiji kvalitet bi to mogao da garantuje, ali se radi o potpuno novom timu koji tek treba da ispolji svoj puni potencijal.


tagovi

MoncaLase ŠeneSerija B

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara