REZZIME DANA (četvrtak): Polovičan učinak, Galata, Bode i Gent neprijatno iznenadili

Vreme čitanja: 3min | čet. 05.08.21. | 23:28

Pogledajte ko vam je doneo novac 5. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

RAPID BEČ - ANORTOZIS (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:0

Bečki Rapid je praktično već završio posao. Zeleno-beli su kod kuće pregazili Anortozis sa 3:0 i ostaje im na Kipru samo da verifikuju kartu za četvrto kolo.

Opširnije OVDE.

ROZENBORG - DOMŽALE (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 6:1

Rozenborg je spakovao pola tuceta golova u mrežu slovenačkog tima i praktično završio posao oko prolaska u plej-of Lige konferencije.

Opširnije OVDE.

ŠAMROK - TEUTA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:0

Drama u Irskoj za sve koji su odigrali keca. Ipak, kada su se krenuli da se gužvaju tiketi, Emahu je oduševio domaće navijače i sve koji su stavili novac na pobedu Šamroka. Zatresla se mreža albanske ekipe u prvom minutu nadoknade, za trijumf u Irskoj.

LAČI - ANDERLEHT (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:3

Nije bilo dileme da je Anderleht mnogo jači tim od Lačija i to je pokazao večeras usred Albanije laganom pobedom. Siguran trijumf ekipe Vensana Kompanija, koja mirno čeka revanš na svom stadionu. Dvojka kao kuća u Albaniji.

UJPEŠT - BAZEL (tip 2, kvota 1,62) - rezultat 1:2

Opravdao je švajcarski klub ulogu favorita, ali tek posle preokreta. Preznojili su se dobro svi koji su odigrali dvojku u Mađarskoj, kada je domaćin u finišu prvog dela igre stigao do prednosti. Ipak, fudbaleri Bazela su ostali smireni, pa su već posle 10 minuta igre u drugom delu poravnali, da bi u 74. minutu preko Malesa stigli do preokreta i na kraju pobede.

PRECRTANO

GALATASARAJ - SENT DŽONSTON (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 1:1

Istanbulski Lavovi su pretrpeli težak poraz od PSV Ajndhovena u obe utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona, a do pobede nisu mogli ni večeras kod kuće protiv Sent Džonstona u trci za Ligu Evrope.

Opširnije OVDE.

KAIRAT - ALAŠKERT (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:0

Stvorila je Crvena zvezda velike probleme ekipi iz Almatija. Posle petarde od srpskog šampiona, pretrpela je i poraz u domaćem prvenstvu, a večeras nije uspela da opravda ulogu favorita u okršaju sa jermenskim Alaškertom. Golovi su izostali, gosti su se pokazali kao tvrd orah, pa će biti interesantno videti da li sastav iz Kazahstana može do pobede u revanšu.

ELFSBORG - VELEŽ (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:1

Napravio je Velež senzaciju u drugom kolu kada je usred Atine eliminisao AEK, a večeras je napravio prvi korak ka novom iznenađenju. Mostarci su pokazali da im je svejedno da li igraju na jugu ili severu, pošto su ostali neporaženi i u Švedskoj u duelu sa Elfsborgom.

Opširnije OVDE.

GENT - RIGA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:2

Belgijski tim gubio je 0:2 posle prvih 45 minuta na svom terenu i pretio mu je šokantan poraz od letonskog RFS-a, tima koji je prošle sezone eliminisan od strane našeg Partizana u Ligi Evrope. Uspeli su domaći nekako da se konsoliduju u nastavku i izvuku remi.

Opširnije OVDE.

PRIŠTINA - BODE (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 2:1

Norveški šampion Bode nakon što je razočarao u Ligi šampiona (ispao već u prvom kolu od Legije) uspeo je da eliminiše islandski Valur, međutim večeras je usledilo novo razočarenje. I to kakvo. Jedan od najboljih skandinavskih timova u poslednje dve godine - prošle sezone mučio Milan u Ligi Evrope - poražen je u Prištini.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara