REZZIME DANA (nedelja): Sreća je u Seriji A i Ligi 1

Vreme čitanja: 4min | ned. 11.04.21. | 23:19

Pogledajte ko vam je 11. aprila doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

JUVENTUS – ĐENOVA (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 3:1

Da su fudbaleri Andree Pirla ovako igrali tokom cele sezone ne bi sada kasnili 12 bodova za Interom. Na ovom susretu protiv Đenove rešili su pitanje pobednika već posle 22 minuta. Juve je poveo golom Kvadrada, a posle vrhunskog trka Kjeze, Ronaldo je pogodio stativu, a Alvaro Morata natrčao i napravio zalihu Juventusu od dva gola. Skamaka je smanjio početkom drugog dela, ali Mekeni ugasio sve nade Đenove u 70. minutu.

Opširnije OVDE.

INTER – KALJARI (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 1:0

Plavo-crni su se dobro pomučili da savladaju davljenika kom je pobeda bila neophodna, u poslednjih nekoliko minuta potpuno su se povukli pred svoj gol, ali - kao i u prošle srede u zaostalom meču sa Sasuolom - cilj je opravdao sredstvo. Ponovo igra Intera nije ostavila jak utisak, ali pobeda se piše. A, ovo je bila 11 u nizu.

Opširnije OVDE.

MONAKO – DIŽON (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 3:0

Lil drži lidersku poziciju, Pari Sen Žermen diše za vratom, a Monako nastavlja da vreba iz prikrajnka. Malo ko je sumnjao da se tim iz Kenževine posle domaćinstva fenjerašu Dižonu neće vratiti na četriri boda zasostatka u odnosu na prvu poziciju, ako je neko i bio skeptičan, ekipa Nika Kovača ga je brzo razuverila.

Opširnije OVDE.

ŠEFILD JUNAJTED - ARSENAL (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 0:3

Prvo ime susreta bio je Aleksander Lakazet, a Francuz je nastavio da potvrđuje ozbiljnu formu u prethodnih nešto više od mesec dana. Sa večerašnja dva gola nekadašnji špic Liona je prvo načeo Oštrice, a na kraju i zapečatio njihovu sudbinu. Obe situacije, ona iz 33. kada mu je asistirao Sebaljos i potonja 85. kada je to učinio Parti, pokazale su svu lakoću postizanja golova. Između dva pogotka Lakazeta uvukao se i Gabrijel Martineli, kojem je večerašnji gol bio prvi od 21. januara 2020. godine. Prekinut je post od skoro 15 meseci.

Opširnije OVDE.

LION – ANŽE (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 3:0

Nastavlja Lion da vreba titulu Lige 1 iz senke. Nisu Dečaci dozvolili da ostanu nedorečeni na pobede Lila, Pari Sen Žermena i Monaka, a crno-bele su na Grupama stadionu savladali rutinsku. Golovima Depaja i Pakete već do poluvremena nagovestili su lagana tri boda, dok je trijumf overio upravo Depaj. Jedan od lakše zaokruženih kečeva danas.

Opširnije OVDE.

FIORENTINA – ATALANTA (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 2:3

Sjajno igra Dušan Vlahović. Od sredine decembra nemilice trese mreže u Seriji A. Večeras je postigao još dva pogotka, na koti je od 14 golova od poslednjeg meseca minule godine, sakupio ih je ukupno 15, ali dva koja su večeras završila u mreži Atalante nisu bila dovoljna za bodove. Boginja je predvođena Duvanom Zapatom upisala 18. recku u sezoni i ponovo je četa Đan Pjera Gasperinija najefikasnija u italijanskom prvenstvo (71 pogodaka) - 3:2.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO:

VILJAREAL – OSASUNA (tip 1, kvota 1,77) – rezultat 1:2

Iznenađenje na Keramici! Pade Viljareal kada to niko očekivao nije. Posle tri vezane pobede, Žuta podmornica je bila veliki favorit da tu seriju nastavi na svom terenu protiv Osasune. Gosti koji nisu bili baš u opasnoj zoni, ali nisu ni daleko od nje, takođe su imali seriju od tri vezana remija. I zasijali su danas na Keramici, postigli su sva tri gola i pobedili sa 2:1.

Opširnije OVDE.

SPORTING - FAMALIKAO (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 1:1

Lisabonski velikan polako topi bodovnu zalihu u odnosu na najbližeg pratioca Porto. Lideru Primeire je večerašnji remi sa Famalikaom bio drugi u nizu. Poveli su Lavovi preko najopasnijeg fudbalera Pdera Gonsalvesa sredinom prvog dela, ali za stotinal sekundi rezultatski egal je vraćen. Sporting je pokušavao da osvoji ceo plen, uputio čak deset udaraca ka golu rivala, ali nedostajalo je preciznosti.

BETIS – ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 1:1

Gostima u Andaluziji nije bilo dovoljno ni rano vođstvo. Igrao se peti minut kada je Atletiko razvio fin napad. Na kraju je Korea lepo asistirao Karasku za laku realizaciju. Betis sa sa druge strane bori za izlazak na evropsku scenu. I nije tako lako želeo da odstupi, i preda se bez borbe. Gurali su loptu napred domaći i to im se vrlo brzo isplatilo. Posle centaršuta Morena sjajno je reagovao Kristijan Teljo i doneo izjednačenje. Nije Jan Oblak mnogo šansi da interveniše.

Opširnije OVDE.

BRAGA – BELENENSES (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 1:1

Šutca Braga od sredine marta i polako posustaje u borbi za Ligu šampiona. Prosula je dva boda protiv Famalikaa, težak udarac zadala joj je Benfika u direktnoj borbi za treće mesto, a posle trijumfa nad Farenseom, večeras se pokazalo da rane ipak nisu zalečene. Razoračaravjući bod kod kuće protiv Belenensesa koji je pred kraj prvog dela načeo Niko Gaitan. Međutim, gosti su se zlata vrednog boda domogli preko Kasijere u 59. minutu.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara