REZZIME DANA (petak): Bajernov klizeći, Milanov minimalac za osmeh na licu

Vreme čitanja: 3min | pet. 01.03.24. | 23:25

Pročitajte ko vam je doneo novac 1. marta, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

SELTA - ALMERIJA (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:0

Ostaje Almerija i nakon 27. kola jedini tim u ligama petice koji nema pobedu. Posao Selti olakšao je Langa u 65. minutu zaradivši crveni karton, a Oskar Mingesa doneo je pobedu timu iz Viga osam minuta kasnije.

VOLENDAM - NEC (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 2:5

Prava goleada viđena je u duelu holandske Eredivizije. NEC je u Nejmehen odneo sva tri boda i probio se do šestog mesta napunivši mrežu domaćina do vrha.

LACIO - MILAN (tip 2, kvota 2,35) - rezultat 0:1

Besni Olimpiko, besni nebeskoplavi deo Rima, psuju i oni što im je Milan omraženi klub, a posebno negoduju zbog bezobrazluka Kristijana Pulišića. Da nije bilo njih, verovatno ni Rosoneri ne bi na San Siro odneli tri boda iz Večnog grada - 0:1.

Opširnije OVDE.

VEST BROMVIČ - KOVENTRI (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:1

Vode Drozdovi veliku bitku za ulazak u Premijer ligu, a trenutno deluje najrealnije da će plasman u elitu morati da pojure kroz plej-of. Vodio je Vest Bromvič 2:0 posle 37 minuta golovima Mikija Džonsona i Grejdija Dijangane, a onda je Koventri zapretio pogotkom Amerikanca Hađija Rajta iz penala na oko 15 minuta pred kraj. Nije stigao tim Marka Robinsa do boda, pa su tri boda i učvršivaćena na petom mestu Čempionšipa ostali na Hotornsu.

DE GRAFŠAP - OS (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 2:1

Domaćin je uspeo da opravda ulogu favorita i golovima pred kraj prvog i u ranoj fazi drugog poluvremena stigao je do komotnih 2:0, da bi pred samu završnicu utakmice Os prepolovio zaostatak i doneo neizvesnost koja se ipak nije pretvorila u dramu. Mogli ste da zaokružite pogodak.

DEN HAG - AJAKS II (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 2:1

Počelo je klimavo i moglo je da bude ozbiljno čupavo da se Den Hag nije oporavio u finišu prvog poluvremena. Gosti su preko Fic Jima uspeli da šokiraju protivnika koji je ipak do odlaska na odmor izjednačio, da bi Šalk u 61. minutu okrenuo rezultat i dao Den Hagu utakmicu u ruke. Do kraja je sačuvana prednost.

PRECRTANO

ZULTE VAREGEM - STANDARD II (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:1

Nije Zulte Varegem opravdao epitet velikog favorita protiv fenjeraša belgijske druge lige. Nekada redovan član Župiler lige bio je u zaostatku već od 18. minuta, kada je Marokanac Sufijan Benždida doveo B tim velikana iz Liježa u vođstvo. Izbegao je domaćin poraz golom Brazilca Mateusa Mačada u 66. minutu. Varegem je posle 24. kola treći na tabeli i na poziciji koja vodi u plej-of za ulazak u najviši rang.

FRAJBURG - BAJERN (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 2:2

Morao je Tomas Tuhel da dođe na Alijanc Arenu, da bi Bajern prvi put posle mnogo godina počeo da liči na razbijenu bandu. Nije se odavno osvajač poslednjih 11 titula šampiona Nemačke toliko brukao kao poslednjih nekoliko sedmica. Poraze od Bohuma u Bundesligi i Lacija u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona nije mogao da opere tesan trijumf u prethodnoj rundi protiv Lajpciga, a bavarski gigant se vratio na put neuspeha remijem protiv Frajburga 2:2 (1:1).

Opširnije OVDE.

VESTERLO - ŠARLROA (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 0:1

Probali ste hrabro sa kecom nadajući se izazovnoj kvoti, ipak ste ostali kratkih rukava. Više od sat vremena na semaforu je stajalo 0:0, da bi gosti stigli do gola koji je, ispostaviće se, rešio pitanje pobendika. Vesterlu nije pomoglo ni gotovo pola sata utakmice da unese nekakvu neizvesnost u meč...

MONAKO - PSŽ (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 0:0

Na papiru derbi, na terenu i ne baš. Prva utakmica 24. kola Lige 1 privukla je veliku pažnju jer je reč o duelu Monaka i Pari Sen Žermena, međutim, iako je bilo nekoliko dobrih šansi na obe strane, golovi su izostali. Prvi put od 1. marta 2015. godine i 24 utakmice, ova dva tima odigrala su 0:0.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara