REZZIME DANA (petak): Bravo za Čehe i Fince, veliko razočaranje u Keniji

Vreme čitanja: 3min | pet. 30.07.21. | 23:04

Pogledajte ko vam je doneo novac 30. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

LOKOMOTIVA Z. - DRAGOVOLJAC (tip 1, kvota 1,43), rezultat 3:2

Morao je dobro da se pomuči tim iz Zagreba kako bi na pleća oborio novog hrvatskog prvoligaša. Nije blistala Lokomotiva, morala je da juri minus od 14. minuta, ali joj je izjednačenje u finišu prvog poluvremena donelo mir. U nastavku su samo nastavili sa napadima u talasu. Pogađali su Milićević i Kačavenda. Povratka za Dragovoljac nije bilo.

TEPLICE - SLAVIJA PRAG (tip 2, kvota 1,33), rezultat 1:3

Suvereno je šampion Češke delovao na gostovanju Teplicama. Iako su u mislima već u Budimpešti, gde ih čeka duel sa Ferencvarošem u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, nisu dozvolili iznenađenje. Dovoljno je bilo da raspoložen bude slovački napadač Ivan Šranc. Sa tri gola vas je obradovao i doprineo da zaokružite još jedan fiks.

LAHTI - KTP (tip 1, kvota 1,50), rezultat 3:0

Lago, brzo i jednostavno. Tako je izgledala igra Lahtija. I tako bi trebalo da se ponaša svaki favorit. Nije bili nikakve dileme, otuda ste mogli da se zavalite i uživate. Domaćin je poveo već u 12. minutu pogotkom Virete. Ako je i bilo neizvesnoti, ista je otklonjena u 65. minutu. Baš rutinska pobeda.

SLOBODA – LEOTAR (tip 1, kvota 1,47), rezultat 1:0

Teškom mukom tuzlaska Sloboda je došla do tri boda. Bilo je prilično gusto. Bez obzira što je domaćin poveo u uvodnoj fazi pogotkom Beganovića. Međutim, novi član Premijer lige BIH nije želeo da se preda tako lako. Bili su Trebinjci ravnopravi, ali na vašu sreću nisu uspeli da dođu do izjednačenja.

NAPREDAK – RADNIČKI (tip 1, kvota 1,65), rezultat 1:0

Bilo je povuci-potegni, ali je Napredak došao do zaslužene pobede. Napadali su tokom čitavog meča Kruševljani, ali su vam dobrano kidali živce. Promašili su brdo šansi, sve do 62. minuta kada je Rašov pogodio sopstvenu mrežu. I tada ste morali da drhtite, jer je pogodak priznat tek posle konsultacije sa VAR-om (proveravala se pozicija jednog igrača Napretka). Sladak dobitak i pogođena lepa kvota.

PRECRTANO

TUSKER - NAJROBI SITI (tip 1, kvota 1,70), rezultat 0:1

Favorit vas nije ispoštovao u Keniji. Lider prvenstva je kiksnuo kada je malo ko to očekivao. Tim iz Najrobija je odigrao čvrstru utakmicu. Uguši ofanzivni potencijal Tuskera i potom sačekao svoj trenutak. A on se desio u 54. minutu kada je pogodio Aloro.

SLAVIJA SOFIJA – CARSKO SELO (tip 1, kvota 2,10), rezultat 0:0

Dobro je počela sezonu Slavija u Bugarskoj, ali vas je večeras pošteno razočarala. Očekivalo se da će iskoristiti kvalitet više u odnosu na Carsko Selo. Umesto toga dobili smo jako tvrd meč. Bez mnogo šansi. I što je za vas jako loše – bez golova.

RAPID BUKUREŠT – FARUL (tip 1, kvota 2,30), rezultat 0:0

I igranje na rumunsku ligu vam se nije isplatilo. Makar ovog petka. Očekivao se tvrd meč u Bukureštu, ali se isto tako verovalo da će Rapid uspeti da iskoristi prednost domaćeg terena. Međutim, Farul je bio ravnopravan rival, čak imao i veći posed lopte. Dovoljno za još jedan minus na vašim tiketima.

GENK - OSTENDE (tip 1, kvota 1,70), rezultat 3:4

Strašan meč u Belgiji. Došlo je i gg i 7+, ali konačan ishod vam sigurno nije po volji. Ostende je pokazao da bi mogao mnogo u ovoj sezoni. Nisu se gosti uzbudili ni posle prednosti Genka, jednog od najboljih belgijskih timova od 2:0. Nastavili su da igrajui brzo došli do izjednačenja. Nije ih poremetilo ni vođstvo domaćina u režiji Bongonde. Ostende je imao završni udarac i preko Ambrose i Jakela stigao do celog plena. Kapa dole.

ŠELBURN – KOUV RAMBLERS (tip 1, kvota 1,25), rezultat 2:2

Velika kiks lidera prvenstva Republike Irske. I to protiv jednog od najslabijih timova takmičenja. Nije Šelburnu pomoglo ni to što je imao dva puta po gol prednosti. Domaćin je prespavao drugo poluvreme i zbog toga je brutalno kažnjen u 81. minutu.


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara