REZZIME DANA (petak): Kur Kur nije mogao sam, četiri remija pokvarila dan

Vreme čitanja: 3min | sub. 14.05.22. | 00:08

Pogledajte ko vam je 13. maja doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Pogledajte kako ste vi tipovali:

ZAOKRUŽENO

PASOS FEREIRA - BENFIKA (tip 2, kvota 1,58) - rezultat 0:2 

Rutinski je Benfika odradila gostovanje u okolini Porta. Dva gola u prvom poluvremenu donela su miran drugi deo meča i priliku da debituje 17-godišnji sin nekadašnjeg igrača Partizana, Almamija Moreire.

Opširnije OVDE.

SOSIJEDAD II - ALMERIJA (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:2

Nije se ovaj put Umar Sadik upisao u strelce, ali je Almerija nastavila da korača ka Primeri. Tim nekadašnjeg napadača Partizana i bivšeg štopera Crvene zvezde, Srđana Babića, mora da osvoji još samo bod u poslednja dva kola da bi se i definitivno našao među najboljim španskim klubovima sledeće sezone.

CSKA 1948 SOFIJA - ARDA (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 5:1

Čudan tok imao je ovaj meč bugarskog plej-ofa za mesto u kvalifikacijama Lige konferencije. Gosti su poveli već u prvom minutu, a onda su domaćini do 35. postigli pet golova. Taj rezultat ostao je na semaforu do kraja.

VOTERFORD - KOUV RAMBLERS (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 4:2

Gosti su vodili na poluvremenu, domaćini se radovali na kraju. Dvaput su fudbaleri Voterforda stizali prednost rivala sticanu u trećem i 37. minutu i opravdali ulogu favorita.

ANESI - SEDAN (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:0

Iznenađenja nije bilo u poslednjem kolu francuske treće lige. Anesi je kao domaćin savladao osmoplasirani Sedan golovima u 74. i 78. minutu i vratio se na drugo mesto, koje vodi direktno u viši rang. Tamo će zajedno sa Lavalom, dok će Vilefranše morati u baraž.

SP. KRISTAL - AJAKUČO (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 3:2

Sporting je nastavio uspešan, a Ajakučo negativan niz. Domaćin je imao 3:0 na poluvremenu, ali su gosti s dva gola po povratku sa odmora učinili uzbudljivim poslednjih pola sata.

PRECRTANO

VIDAD KAZABLANKA - PETRO LUANDA (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 1:1

Revanš polufinala afričke Lige šampiona bio je rutina za fudbalere iz Kazablanke posle pobede 3:1 u gostima. Opuštenost u domaćem timu igrači Petro Luande iskoristili su da povedu u 21. minutu, ali da je kvalitet na strani marokanskog tima videlo se brzim izjednačenjem, samo sedam minuta kasnije. Nije, ipak, bilo potpunog preokreta, ali i nije bio neophodan.

SOČI - NIŽNJI NOVGOROD (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:0

 Soči je preuzeo drugo mesto ruske Premijer lige od moskovskog Dinama, ali neočekivanim remijem. Razlika je samo bod, dok je Zenit uveliko proslavio novu titulu.

Opširnije OVDE.

ADELAJD SITI - SAUT ADELAJD (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 1:1

Reprezentativac Južnog Sudana, rođen u Keniji, 22-godišnji vezista Kur Kur već u 12. minutu doneo je prednost favorizovanom Adelajd Sitiju, lideru australijskog prvenstva posle deset kola, ali su gosti pola sata pre kraja uspeli da izjednače.

TORPEDO Z. BATE BORISOV (tip 2, kvota 1,58) - rezultat 0:0

Belorusko prvenstvo hvata zalet. Bate je odlično startovao i nanizao pet pobeda, ali u poslednja tri kola ima jednu, uz dva remija. Nerešeno bez golova malo ko je očekivao u duelu sa Torpedom


tagovi

rezzime danarezzimeklađenje rezzime tipovanjaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara