Foto: Reuters
Foto: Reuters

REZZIME DANA (petak): Veče kikseva velikih

Vreme čitanja: 3min | pet. 13.08.21. | 23:56

Pogledajte ko vam je doneo novac, a ko vas je razočarao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

BEŠIKTAŠ - RIZE (tip 1, kvota 1,62) rezultat 3:0 (1:0)

Ranim golovima u oba poluvremena igrači Bešiktaša trasirali su put do pobede na premijeri u prvenstvu, a tačku na susret stavio je Larin u sudijskoj nadoknadi golom za 3:0. Šampion Turske tako je uspešno krenuo u odbranu titule, a opširnije o ovom susretu možete pročitati OVDE.

DINAMO ZAGREB - GORICA (tip 1, kvota 1,50) rezultat 1:0 (1:0)

Jedan gol bio je dovoljan Dinamu da stigne do nove pobede, a postigao ga je Doka koji je zatresao sopstvenu mrežu. Defanzivac Gorice nespreno je reagovao u 36. minutu te su Zagrepčani minimalnom pobedom drugi put u sezoni stigli do celog plena.

UDINEZE - ASKOLI (tip 1, kvota 1,47) rezultat 3:1 (1:0)

Na krilima dvostrukog strelca Pereire Udineze je rutinski stigao do pobede u Kupu Italije, a između dva pogotka Argentinca u strelce se upisao i njegov sunarodnik Molina. Poraz Askolija u sudijskoj nadoknadi ublažio je Dorazio.

KLUŽ - FARUL (tip 1, kvota 1,75) rezultat 1:0 (1:0)

Jedan gol bio je dovoljan Klužu da u mešovitom sastavu stigne do pobede nad Farulom. Strelac pogotka vrednog tri boda bio je Debeljuh, a detaljniji izveštaj možete pročitati OVDE.

VALENSIJA - HETAFE (tip 1, kvota 2,70) rezultat 1:0 (1:0)

Iako sa igračem manje tokom većeg dela susreta Valensija je na premijeri uspela da savlada Hetafe. Gol za pobedu Slepih miševa postigao je Sole iz penala koji je iznudio Čerišev, a ceo izveštaj pročitajte OVDE.

SENT PATRIKS - VOTERFORD (tip 1, kvota 1,52) rezultat 2:1 (1:0)

Sent Patriks je uspeo da opravda ulogu favorita i trijumfuje protiv Voterforda, međutim gosti su i posle dva primljena gola pružali otpor što je rezultiralo golom Kuitirne za 2:1 u 64. minutu nakon kojeg se vratila potpuna neizvesnost. Ipak, domaćin je sačuvao gol prednosti i stigao do tri boda.


PRECRTANO

MENHENGLADBAH - BAJERN (tip 2, kvota 1,80) rezultat 1:1 (1:1)

Menhengladbah je uspeo da na startu Bundeslige otkine bod Bajernu, a iznenađenje je najavio Plea golom u 10. minutu. Šampion Nemačke pogotkom Levandovskog je do odmora neutralisao zaostatak, a rezultat iz prvog dela igre ostao je na snazi do poslednjeg sudijskog zvižduka. Detaljan izveštaj možete da pročitate OVDE.

BRENTFORD - ARSENAL (tip 2, kvota 2,15) rezultat 2:0 (1:0)

Brentford je na fenomenalan način počeo takmičenje u Premijer ligi, a sjajnu pobedu nad Arsenalom najavio je gol Kanosa u 22. minutu. Ceo plen overio je golom u 73. minutu Norgard. Ceo izveštaj možete pročitati OVDE.

LORIJAN - MONAKO (tip 2, kvota 2,00) rezultat 1:0 (1:0)

Kneževi su na gostovanju Lorijanu ostali praznih šaka, a glavni krivac za takav epilog je Mofi. Fudbaler domaćina realizovao je jedanaesterac u 31. minutu i tako doneo svom timu ceo plen, a detaljan izveštaj pročitajte OVDE.

ŠALKE - AUE (tip 1, kvota 1,60) 1:1 (1:0) rezultat 1:1 (1:0)

Poveo je tim iz Gelzenkirhena sa 1:0 golom Drekslera u 32. minutu i sve do samog finiša je delovalo da će do tri boda, do druge vezane pobede. Međutim, Aue je imao drugačije planove. Sve detalje sa večerašnjih duela Cvajte pročitajte OVDE.



tagovi

rezime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara