REZZIME DANA (ponedeljak): Opekli ste se sa Espanjolom i Serijom C

Vreme čitanja: 4min | pon. 09.10.23. | 23:00

Pogledajte ko vam je 9. oktobra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

ZAOKRUŽENO

Izabrane vesti

ZRINJSKI - SLOGA DOBOJ (tip 1, kvota 1,24) - rezultat 2:0

Bolan poraz doživeo je tim iz Mostara prethodne sedmice u Birmingemu. Herojski se držao Zrinjski protiv Aston Vile, a onda je primio gol u poslednjim trenucima i izgubio. Nije tragičan poraz uticao na šampiona Bosne i Hercegovine. Zrinjski je zabeležio četvrtu uzastopnu pobedu u domaćem prvenstvu pošto je s 2:0 savladao dobojsku Slogu. Strelci pod Bijelim Bregom bili su Tomislav Kiš i Ivan Jukić. Nakon lošijeg starta sezone u ligi, Zrinjski se polako vraća u sam vrh, pošto zaostaje šest bodova za liderom banjalučkim Borcem.

ARECO - ĆEZENA (tip 2, kvota 1,48) - rezultat - 0:2

Imala je Ćezena dosta prolema sve do 61. minuta, kada je francuski rezervista Žonatan Bumbu savladao Luku Trombinija. Do kraja je Areco pomogao i crvenim kartonom u 72. minutu. Tim iz Emilije Romanje iskoristio je prednost igrača više i Andree Ćofija u 82. minutu postavio konačnih 2:0. Ćezena je drugoplasirana u Seriji C, dok Areco zauzima 10. mesto.

FERMANA - PERUĐA (tip 2, kvota 1,62) - rezultat - 0:2

Igrala je Peruđa nekada u Seriji A, čak i u UEFA kupu, ali su ti dani davna prošlost. Sada je to klub iz sredine tabele italijanskog trećeg ranga, a večeras su trijumfovali na gostovanju protiv Fermane 2:0. Gosti su po jedan pogodak dali u oba poluvremena, a mreže su tresli iskusni domaći igrač Frančesko Lisi i Kolumbijac Džeferson Paz.

AVELINO - POTENCA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat - 4:1

Večeras je na programu bio veliki broj utakmica iz Serije C, a u međusobnom duelu dva tima iz sredine tabele, Avelino je pobedio 4:1 protiv Potence. Gabrijele Gori i Lorenco Sgarbi bili su dvostruki strelci za domaće, dok je jedini gol za Potencu 33- godišnji Salvatore Katurano. Avelino je nakon ove pobede sedmoplasiran u Seriji C.

ELČE - ANDORA (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 2:1

Duel dva davljenika u Segundi pripao je Elčeu. Domaćin je trijumfovao pogotkom Borhe Garsesa u 89. minutu, čime je se malo odoljio od zone ispadanja. Tim sa stadiona Martines Valero i dalje ipak samo tri boda više od devetnaestoplasirane Amorebijete, prve ispod crte. Argentinski trener Sebastijan Bekases još nije posložio Elče na željeni način, a današnji trijumf njegova ekipa izvojevala je "na mišiće". Andora je na osamnaestom mestu.

LIN - OLESUND B (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 4:0

Veliku bitku vodi Lin za plasman u najviši rang Norveškog fudbala, a danas nije dozvolio iznenađenje Olesundovom B timu. Bez ikakvih problema domaćin je trijumfovao sa po dva pogotka u oba poluvremena i sada je drugoplasiran s jednim bodom manje od vodećeg Egersunda. Samo prvo mesto vodi direktno u prvu ligu Norveške, dok će drugoplasirani u baraž. Lin već 14 godina nije igrao u najvišem rangu, od kad je ispao 2009.

VESTERLO U21 - DENDER U21 (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 7:1

U duelu belgijske lige za igrače do 21 godine mladi tim Vesterloa deklasirao je Dender 7:1. Čak pet pogodak domaćin je postigao u prvom poluvremenu. Gosti nakon šest odigranih kola zauzimaju 12. mesto na tabeli od 14 klubova, dok Vesterlo deli prvo mesto zajedno s još dva tima, Ostendeom i Molenbekom.

PRECRTANO

ĆINGDAO - ĐINAN (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:1

Još pet kola ostalo je do završetka sezone u kineskoj drugoj ligi, a Ćingdao je napravio kiks u borbi za prvo mesto. Gosti su poveli golom Kamerunca Roberta Tambea iz penala, u nadoknadi prvog poluvremena, ali se domaćin spasao poraza pogotkom Brazilca Ranijela. Ćingdao je na deobi liderske pozicije sa Sičuanom.

PRO VERČELI - VIĆENCA (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:0

Već u prvom minutu Pro Verčeli je poveo golom Alesija Napija. Ispostavio se taj pogodak jedinim na utakmici. Domaćin je iznenadio favorita i prekinuo niz od četiri uzastopne utakmice bez pobede. Sada je sedmoplasiran u Seriji C. Vićenca je i dalje ispred večerašnjeg protivnika, pošto je četvrtoplasirana s tri boda manje od vodeće Padove. Samo će pobednik lige izboriti promociju u Seriju B. Podsetimo, Vićenca je nekadašnji polufinalista Kupa pobednika kupova iz 1998. godine.

VILJAREAL B - ESPANJOL (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 3:1

Mladi srpski fudbaler Stefan Leković istakao se večeras novim pogotkom za rezervni tim Žute podmornice. Doskorašnji igrač Crvene Zvezde se i pre dve sedmice upisao u strelce, a sada je dao drugi gol na poslednje tri utakmice. Ozbiljno iznenađenje napravili su Leković i drugovi, jer su Espanjolu naneli tek drugi poraz u sezoni u dosadašnjih deset kola. Katalonska ekipa sada je svrgnuta sa vrha španske druge lige, a novi lider je Tenerife. Viljarealov B tim je sada 12. na tabeli od 22 kluba Segunde.



tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara