REZZIME DANA (sreda): Bilo bi perfektno da niste igrali kečeve na VBA i Jang Bojs

Vreme čitanja: 4min | sre. 21.08.19. | 23:33

Pogledajte ko vam je 21. avgusta doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAORKUŽENO:

DINAMO ZAGREB - ROZENBORG (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:0

Jednom nogom u Ligi šampiona je Dinamo, iako je – znate to svi – “2:0 najopasniji rezultat“. Fraza koju često koristi treneri kad izgube toliku prednosti, ali koja nije sasvim neutemeljena u realnosti. Opusti se valjda čovek, misli da je sve završio, a jedan gol menja sve. Srećom po hrvatskog šampiona tog jednog gola u njihovoj mreži na Maksimiru nije bilo, iako se Dinamo nudio, pa je Babađide David Akintola uzdrmao i prečku.

LIDS - BRENTFORD (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0

Lids je na svom Eland Roudu odigrao 1:0 protiv Brentforda, a jedini pogodak na meču viđen je jako kasno, u 81. minutu. Elder Kosta je uspeo da nađe polaznika Arsenalove akademije Edvarda Nketiju, koji je ostao hladnokrvan, dovoljno da Lidsu donese novi trijumf u sezoni.

FULAM - MILVOL (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 4:0

Četvrta utakmica – treća pobeda Fulama! Poraz od Barnslija na otvaranju sezone definitivno je bio posledica nedovoljne takmičarske spremnosti, ali je ubrzo usledila eksolozija prošlogodišnjeg učesnika Premijer lige u kojoj je postigao osam, a primio samo jedan gol. Fulam je na Krejven Kotidžu razbio Milvol sa 4:0, a strelac u trećem uzastopnom meču bio je Aleksandar Mitrović!

OLIMPIJAKOS - KRASNODAR (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 4:0

Olimpijakos je mogao i više, Dinamo i više i manje, ali i jedni i drugi bi morali da budu zadovoljni psole prvih mečeva plej-ofa za Ligu šampiona. Dinamo zato što na revanš u Norvešku nosi dva gola prednosti, iako se posle sjajnog drugog poluvremena u nastavku bespotrebno povukao, pa je Rozenborg mogao da ublaži poraz od 0:2 na Maksimiru. A Grci ne samo zato što su savladali Krasnodar sa 4:0, već zato što su u potpunosti nadigrali Ruse u meču koji je obeležio Lazara Ranđelovića.

SANDEFJORD - RAUFOS (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0

Domaćin je došao do važne pobede i obradovao one koji su igrali keca na ovoj utakmici. Odlučujući pogodak je postigao mladi defanzivac Anton Kralj, koji je pogodio u 54. minutu i ispostavilo se rešio pitanje pobednika. Nije bilo lagano, ali je kec zaokružen.

KARDIF - HADERSFILD (tip 1, kvota 2,15) -rezultat 2:1

Bilo je za dlaku, ali se na kraju dobro isplatilo! Kardif je ispoštovao sve ljubitelje jakih kvota i pogotkom Hojleta u samoj završnici, tačnije u 88. minutu rešio utakmicu koja je bila svačija i ničija. Jer, između 42. i 50. minuta pao je po gol na obe strane i utakmica je bila otvorena do poslednjeg sekunda. Ali, Hojlet je bio konkretniji i to je našim kladiocima prijalo...

KPR - SONSI (tip GG, kvota 1,65) - rezultat 1:3

Dok je Lids bio minimalan, Svonsi je dobar početak sezone začinio ubedljivom igrom i sigurnom reckom u Londonu. Labudovi su bili bolji od KPR sa 3:1, a gosti iz Velsa su do pobede stigli u završnih 20 minuta susreta, kada su Baston sa bele tačke i rezervista Saridž obezbedili velika tri boda. Pre njih Selina je bio siguran na asistenciju Andrea Ajua već u 29. minutu, dok je Hjudžil uspeo da poravna rezultat nedugo po isteku punog sata igre.

JANG BOJS - CRVENA ZVEZDA (tip GG, kvota 2,00) - rezultat 2:2

Ovaj par je danas bio najpopularniji. Posle keca najviše ste igrali GG i odličnu kvotu 2,00. Niste pogrešili, jer je meč bio izuzetno otvoren i efikasan. Pored ovoga gađali ste i čistu dvojku, zatim 3+, X2, kao i čist X. Oni koji su igrali GG, ovaj par su mogli da zaorkuže već u 18. minutu, kada je izjednačio Degenek.

PRECRTANO:

VBA - REDING (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:1

Kec ovde nije bio ni blizu, s obzirom da su gosti vodili golom Edžarije od 71. minuta, a domaćin tek u 88. minutu stigao do izjednačenje preko Zohorea iz penala. VBA ima razloga da žali za period pre primljenog gola, kada je imao veliki broj prilika, ali je onda kažnjen za promašaje. U finišu je bilo prekasno za preokret.

JANG BOJS - CRVENA ZVEZDA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 2:2

Mogla je Crvena zvezda da pobedi večeras u Švajcarskoj. Mogla je i da izgubi. U frenetičnom meču, prepunom šansi i dobrog fudbala, srpski šampion je odigrao sa Jang Bojsima 2:2. I reklo bi se da je uzeo ono po šta je došao. Svakako da Zvezda može da bude zadovoljnija rezultatom nego Jang Bojs.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara