REZZIME DANA (sreda): Liga šampiona retko koga obradovala

Vreme čitanja: 3min | čet. 18.04.24. | 00:04

Pročitajte ko vam je doneo novac 16. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

DINAMO ZAGREB - VARAŽDIN (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 2:1

Pobedili su Zagrepčani u zaostalom susretu šampionata i slika je u trci za prvo mesto najzad postala realna. Jasno je sada da Dinamo šest kola pre kraja ima dva boda manje od Rijeke, a put do slavlja golovima su trasirali Baturina i Vidović, te su gosti uspeli samo da ublaže poraz

PORTO - GIMARAIS (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:1

Minimalna pobeda u prvoj utakmici nije uljuljkala Porto koji je rano primio gol, ali je potom režirao preokret i plasirao se u finale Kupa Portugalije. Uspeo je domaćin da režira preokret već u prvom poluvremenu, a gol u nastavku u potpunosti je srušio snove Gimaraisa.

BAJERN - ARSENAL (tip 1, kvota 2,60) - rezultat 1:0

Sezona s potencijalom da postane najuspešnija u novijoj istoriji Arsenala raspala se u tri dana! Za vikend je Aston Vila u sred Londona oduzela Tobdžijama čelo tabele Premijer lige ponudivši Mančester Siti pol poziciju za titulu, a večeras ih je u Minhenu potukao i Bajern. Ne do nogu, ne sa pet golova u mreži kako je često umeo, već, na neki način i znatno surovije - uz samo jedan gol i jednoipočasovno veto na prilazak golu Manuela Nojera - 1:0 (prva utakmica u Londonu završena 2:2).

Opširnije OVDE.

MANČESTER SITI - REAL MADRID (tip GG, kvota 1,48) - rezultat 1:1

Poveo je Real u ranoj fazi utakmice i parkirao autobus ispred gola. Ipak, uspeo je Gvardiola da nađe ključ i neutrališe zaostatak čime je Siti izborio produžetke i mnogima dao povod da zaokruže dobitni tip na tiketu.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

MOLDE - OD GRENLAND (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 1:2

aPosle tri pobede na početku sezone Molde je prosuo prve bodove. Iako je domaćin poveo na vreme, usledio je preokret gostiju i pobeda na iznenađenje mnogih

MANČESTER SITI - REAL MADRID (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:1

MANČESTER SITI - REAL MADRID (tip 2, kvota 5,20) - rezultat 1:1

Oba tima su dala po gol, ali je većina očekivala pobedu jednog od klubova već u 90 minuta. Remi je razočarao sve koji su igrali na pobedu domaćina, ali i one koji su se nadali slavlju gostiju.

DANDI - RENDŽERS (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 0:0

Remijem u Old Firmu je Rendžers ostavio sudbinu u šampionskoj trci u svojim rukama, ali je u naredna dva kola uspeo da upropasti sve i osvoji samo bod. Večerašnjim susretom mirnih mreža gosti su obradovali Seltik koji sada ima tri boda više i sve je bliži šampionskom tronu.

BAJERN - ARSENAL (tip GG, kvota 1,55) - rezultat 1:0

BAJERN - ARSENAL (tip GG3+, kvota 1,85) - rezultat 1:0

Bajern je uspeo da dođe do očekivane pobede, ali su se mnogi na susretu u Minhenu nadali velikom broju golova. Izostanak gola Arseala rastužio je sve koji su igrali tip oba tima daju gol, samim tim i one koji su gg vezali sa 3+.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime tipovanjarezzimedana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara