REZZIME DANA (sreda): Odličan dan, Siti i Zvezda ispoštovali

Vreme čitanja: 3min | sre. 17.05.23. | 23:00

Pročitajte ko vam je doneo novac 17. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

MANČESTER SITI - REAL MADRID (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 4:0

Fudbalsko savršenstvo Tako je izgledala igra Mančester Sitija u polufinalu Lige šampiona protiv Reala (3:0). Kao da igraju protiv Viktorije Plzen, ili nekog kluba sa Balkana. Našalio se Siti sa Real Madridom, praktično igrao futsal. Mogao je u prvom poluvrememu rezultat da bude značajno veći i da Madriđani dožive jedan od najvećih poraza u istoriji. Imali su Kurtou, ali nijednog trenutka kvota 1,67 nije dolazila u pitanje.

TSC - CRVENA ZVEZDA (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:3

Došao je šampion Srbije da se nadigrava, nije klonuo i još jednom su pokazali crveno-beli da im je potrebno dati samo malo prostora da bi bili opasni po gol protivnika. Možda je početak utakmice prikazao pogrešnu krvnu sliku crveno-belih, koji su delovali smušeno, ali vrlo brzo konsolidovali redove i ostvarili vrlo važnu pobedu, vrednu finala Kupa Srbije. Strelci su bili Kanga iz penala u 35, Ivanić u 56. i Kangva u 72, takođe sa bele tačke.

Opširnije OVDE.

ERDRI - HAMILTON (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 1:0

Jedan, ali vredan. Došao vam je i rezultat iz Škotske. Možda ste se malo znojili, ali je golom Smita u 56. minutu domaćin došao na vreme do prednosti. Nije bilo overe trijumfa, i ovako je slatko.

USM ALŽIR - ASEC (tip 1, kvota 1,60) - rezutat 2:0

I ovaj rezultat iz Afrike vam je išao u prilog. Lagan trijumf domaćeg Alžira. Nešto tako se i očekivalo. Sve je počelo da se kristališe u 28. minutu kada je domaćin poveo. U nastavku je podebljao trijumf i učinio da mirno posmatrate i čekate kraj.  

HAFNARFJORDUR - NJARDVIK (tip 1, kvota 1,28) – rezultat 2:0

Lagan kec. Domaćin ništa nije želeo da prepusti slučaju. Odigrao je muški i lagano pobedio. Sve je bilo rešeno posle 22. minuta igre kada je Hafnarfjordur stigao do kapitalnih 2:0. Potom je rutinski odradio posao.  

KARAGUMRUK - ADANA DEMIR (tip 2, kvota 2,05) – rezultat 2:3

Goleada u Turskoj koja vam je prijala. Do poluvremena samo autogol Adane, ali u nastavku preokret. Pogađali su Endijaje i Onjekuru, Karagumruk se vratio pogotkom Dijanea, da bi nesrećni domaćin u 84. minutu vratio rivalu autogolom i potpisao sebi kapitulaciju.

KRASNODAR - URAL (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 2:1

Nije Krasnodar Bog zna kako nadigrao Ural, ali su mu nišanske sprave bile nameštene taman toliko da odnese pobedu. Od deset udaraca ka golu gostiju dve lopte su išle u okvir i obe su završile u mreži. Pantaleao je načeo Ural u osmom minutu, Bicfalvi izjednačio sredinom poluvremena, ali je domaćin srušio protivnika golom Kordobe malo pre isteka sat vremena igre.

PRECRTANO
BAŠAKŠEHIR - UMRANIJE (
tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:1

Poveo je Bašakšehir već u četvrtom minutu golom Danijela Aleksića, ali su ga dva detalja koštala pobede. Počev od crvenog kartona Takdemira u sedmom minutu, preko promašenog penala Aleksića iz duboke nadoknade prvog dela. Gosti su to kaznili izjednačujućim golom Najira, takođe iz penala.

MANČESTER SITI - REAL MADRID (tip 2, kvota 5,50) - rezultat 4:0

Ništa se nije pitao Real Madrid večeras. Mogli su samo da gledaju sada već bivši šampioni Evrope novu dimenziju fudbala u režiji Pepa Gvardiole. Bio je to fudbal 22. veka. Znamo da ste neki verovali u pobednički gen Real Madrida, ali protiv magije se nije moglo.

MIDLZBRO - KOVENTRI (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 0:1

Pitanje je da li je ovo iznenađenje. Međutim, nije došao do izražaja Midlzbroov domaći teren. Nekako se bolje snašao Koventri. Odlučujući trenutak desio se u 57. minutu kada je mrežu domaćina pogodio Hamer. Boronije bio konkretan.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara