REZZIME DANA (subota): Totenhem ponovo kao nekada, Redsi se i ne dovode u pitanje, Siti pokvario dan

Vreme čitanja: 4min | sub. 07.12.19. | 23:00

Pogledajte ko vam je 7. decembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

TOTENHEM - BARNLI (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 5:0
Posle mučnog gostovanja na Old Trafordu Totenhem se vratio pobedničkim navikama i konačno odigrao jednu utakmicu u eri Žozea Murinja gde je uspeo da sačuva mrežu. Već nakon pola časa igre bilo je jasno kome će ići bodovi, bilo je pitanje samo s kojom razlikom će se završiti meč. Na kraju je bilo neverovatno ubedljivih 5:0 protiv Klaretsa. IZVEŠTAJ.

BORNMUT - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:3
Nije se još našao klub dovoljno sposoban da zaustavi Liverpul u Premijer ligi! Otkako se zakotrljala “bubamara“ početkom avgusta na terenima širom Ostrva Redsi su i dalje jedini tim sa gotovo maksimalnim učinkom. Gotovo, jer niko izuzev Mančester junajteda nije uspeo da uzme taj jedan, mali bod. Kaznenoj ekspediciji Jirgena Klopa izgleda sve je ravno do maja, jer izgledaju tako kao da im niko apsolutno ništa ne može! Daleko je taj maj, ali posle nepunih šesnaest kola Redsi imaju petnaest recki kraj svog imena, a poslednju u nizu na Vitaliti stadionu protiv Bornmuta – 3:0 (2:0)IZVEŠTAJ.

REAL MADRID - ESPANJOL (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 2:0
Prošle godine u ovo doba Real nije znao gde mu je glava, a gde drugi delovi tela. Sad sa vrha Primere gleda konkurenciju i oživljava snove navijača da bi posle dve uzastopne sezone mogao da prekine Barseloninu vladavinu španskim fudbalom. Čak i kad nije na maksimalnom broju obrtaja, tim Zinedina Zidana izgleda takmičarski uverljivije nego lane i u velikom broju slučajeva drži rivale u podređenom položaju. Iako je Espanjol imao trenutke, ali samo trenutke, inspiracije na stadionu „Santjago Bernabeu“, kraljevski tim je skoro rutinski uspisao tri boda u prvom meču subotnjeg programa 16. kola La Lige – 2:0. IZVEŠTAJ.

DORTMUND - FORTUNA DIZELDORF (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 5:0
Borusija iz Dortmunda se svojski potrudila da dodatno pokvari dan Bajernu iz Minhena, koji se trenutno, verovali ili ne, nalazi van mesta koji vodi u Evropu nakon 14 odigranih kola. Milioneri su danas spakovali čak pet komada Fortuni Diseldorf i ni u jednom trenutku se nije dovodilo u pitanje da li će odneti bodove sa ovog meča. IZVEŠTAJ.

ATALANTA - VERONA (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 3:2
Verona je ponovo igrala dobro, kao i nekoliko puta ove sezone uspevala je da dođe do vođstva, ali na kraju nije imala snage da sve to materijalizuje. Gosti su u Bergamu dva puta vodili golovima Samuela di Karminea, ali na kraju nisu uspeli da dođu ni do jednog boda. Pogotkom Đimsitija u trećem minutu nadoknade Atalanta je stigla do potpunog preokreta i u potpunosti se vratila u borbu za osvajanje sva tri boda - 3:2 (1:1). IZVEŠTAJ.

MONAKO - AMIJEN (tip 1, kvota 1,40) - rezultat  3:0
Živnuo je Monako i večeras protiv Amijena, a ubedljivim trijumfom od 3:0 na stadionu Luj II nagovestio je da bi mogao uskoro da stigne klubove koji se bore za Ligu Evrope posle lošeg starta sezone. Ali, da bi to bio slučaj, ekipa Leonarda Žardima mora da poradi na konstantnosti i da ne dozvoljava jeftino ispuštanje bodova kao recimo u Bordou prošlog vikenda. IZVEŠTAJ.

BARSELONA - MAJORKA (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 5:2
Ludilo. I to da teško da može da bude veće. Jer kakve su nam majstorije večeras priredili Mesi, ali pre svega Luis Suarez, zaista će se dugo prepričavati. Naročito lep bio je Pistolerov gol, onako, prilično "bezobrazan", kada je petom o zemlju loptu prosledio iza golmana Majorke. Gosti nisu imali nikakve šanse protiv ovakve Barselone. IZVEŠTAJ.

PRECRTANO

MANČESTER SITI - MANČESTER JUNAJTED (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:2
Mančester više nije plav, posle mnogo vremena ponovo je obojen crvenom bojom! Nije Siti Pepa Gvardiole više ni bleda senka šampionskog garnizona koji je je dve godine zaredom pregazio konkurenciju i suvereno vladao engleskim fudbalom, a od večeras nije ni kralj Mančestera! Kakav god da je, ovakav Mančester junajted je za Siti trenutno nedostižan. Da, imaće Gvardiola mnogo razloga da bude razočaran i besan zbog konfuznog VAR sistema i potpuno nejasnog kriterijuma jer je ponovo bilo sumnjivih odluka na štetu aktuelnog šampiona, ali kada dobiješ lekciju od gradskog rivala koji godinama gine zbog užasne transfer politike i nedovoljne odlučnosti da se postavi jedan, snažan temelj za dalji razvoj po završetku Fergijeve zlatne epohe, onda poraz ide potpuno na tvoju dušu... Mančester Siti - Mančester junajted 1:2 (0:2). IZVEŠTAJ.

UDINEZE - NAPOLI (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 1:1
Napolijevom 
posrtanju nema kraja, a pod posrtanje spada sve što nije pobeda protiv ekipa kao što je Udineze. Sastav Karlja Anćelotija večeras je na Novom Friuliju osvojio samo bodo, kojim generalno i ne može da bude previše nezadovoljan, s obzirom da je do izjednačenja stigao u 69. minutu. Napolitanci su tako ostali na velikih osam bodova zaostatka za četvrtoplasiranom Romom i još uvek se ne mogu smatrati ozbiljnim konkurentom za plasman u Ligu šampiona naredne sezone. IZVEŠTAJ.

LACIO - JUVENTUS (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 3:1
Da se pamti i prepričava! Majstorija o kojoj će noćas, ali i narednih dana brujati Italija! Sergej u svom najboljem izdanju. Možda čak i gol karijere, imajući u vidu kome ga je dao... Prvi put Juveu i to za 2:1, za veliki trijumf Lacijala na Olimpiku. Felipe Kaisedo je sve samo potvrdio u nadoknadi, kakav pad Juventusa. IZVEŠTAJ.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara