REZZIME DANA (utorak): Dobro ste gađali po Africi i Aziji

Vreme čitanja: 3min | uto. 28.05.24. | 22:12

Pročitajte ko vam je doneo novac 28. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

MALME - ELFSBORG (tip 1, kvota 1,53), rezultat 2:1

Teže nego što se očekivalo Malme je opravdao ulogu favorita. Jedan od najboljih švedskih klubova je morao da juri minus, pošto je Elfsborg poveo u devetom minutu. Međutim, imao je Malme dovoljno prisebnosti. Dovoljno je bilo 17 minuta za potpuni preokret.

VALMIJERA - JELGAVA (tip 1, kvota 1,22), rezultat 4:0

Igra mačke i miša u Letoniji. Nije bilo spasa Jelgavi, pošto je kvalitetniji domaćin bio jako raspoložen. Već u prvom minutu su stigli do dva gola prednosti igrači Valmijere. Jasno je bilo da će rutinski odraditi posao. Na kraju još dva pogotka u mreži nejakih gostiju.

KERAMIKA KLEOPATRA - MAKADI (tip 1, kvota 1,30), rezultat 1:0

Mučila se Kleopatra, čak vam je skakala po nervima. Ipak, jedan, ali vredan pogodak presudio je gostima. I to u 12. minutu kada se činilo da će Makadi pretrpeti pravu katastrofu. Bio je, ispostavilo se, odlučujući trenutak utakmice. Makadi se držao, ali sa igračem manje od 53. minuta mogao je da potpiše samo podnošljiv poraz.

ESTEGLAL - GOL GOHAR (tip 1, kvota 1,28), rezultat 1:0

Još jedan pogođen fiks. Nije bilo lako, ali je Esteglal oravdao ulogu favorita. Za to je bio potreban pogodak u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena. Gol Gohar se pokazao kao žilav protivnik, ali vam to nije pokvarilo raspoloženje.

FAR RABAT - SUALEM (tip 1, kvota 1,20), rezultat 3:1

I na ovom meču ste lagano uhvatili kiks. Sve zanimljivo tokom duela u Rabatu desilo se u prvom poluvremenu. Čak su gosti u jednom trenutku stigli do izjednačenja, ali je sudijska nadoknada prvog dela bila kobna za njih. Već tada je FAR Rabat stekao prednost od dva gola i rešio pitanje konačnog pobednika.

BERKANE – ŠABAB (tip 1, kvota 1,23), rezultat 2:0

Namučio se Berkane. Posebno u prvom poluvremenu, pošto nije mogao da pronađe šifu za odbranu gostiju. Međutim, isplatilo se strpljenje domaćinu. Pogodili su prvi put u 59. minutu iz penala. Sve posle toga bila je stvar rutine.

ITIHAD – RAJA KAZABLANKA (tip 2, kvota 1,50), rezultat 1:2

Raja Kazablanka je prošla kroz pakao. Ali je pronašla put do fudbalskog raja. Isplatilo se strpljenje gostima, nisu klonuli duhom ni kada ih je Itihad šokirao vodećim pogotkom u 57. minutu. Nastavili su da napadaju i i došli do pobedonosnog gola u 85. minutu.

PRECRTANO

VIDAD – OLIMPIK SAFI (tip 1, kvota 1,75), rezultat 0:1

Ovde vam Marokanci nisu bili naklonjeni. Odnosno Vidad nije pratio put velikih rivala. Odigrao je slabo, mada treba pohvaliti čvrstinu Olimpik Safija. Gosti su bili fokusirani i na kraju dopli do pogotka u 75. minutu. Morali ste da cepate tikete.

DEJERFORS – VARBERGS (tip 1, kvota 1,55), rezultat 1:1

Mršav remi za Dejefrofs koji je odigrao ispod očekivanja. Spašavao je živu glavu domaćin... Na kraju je došao do izjednačenja u osmom minutu nadoknade. Lepo za Dejerfors, ali vama to ništa ne znači.

VEHEN – JAN REGENZBURG (tip 1, kvota 2,00), rezultat 1:2

Doneo je Vehen odličan rezultat iz Regenzburga, ali je na kraju sve upropastio. Posle 2.2 u prvom meču, gosti su odigrali kao u transu prvo poluvreme, odnosno kraj prvog dela i početak drugog. Postizali su golove u 45. i 47. minutu. Dovoljno da najave konačnu pobedu. Uhvatio je Vehen vazduh u 81. minutu, kada je Prtajin postigao pogodak za domaćina. Na vašu žalost bilo je to sve.



tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara