Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Teški kiksevi Vitesea i HSV-a

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.04.21. | 07:00

Pogledajte ko vam je doneo novac 9. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

MEC - LIL (tip 2, kvota 1,77) - rezultat 0:2

Doge možda još nisu šampioni Francuske, ali sa šest bodova više i utakmicom manje od Parižana, na odličnom su putu. Lil je poslednji put bio šampion države u sezoni 2010/11 sa Edenom Azarom kao predvodnikom.

Opširnije OVDE

VOTFORD - REDING (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 2:0

Sa 16 pobeda na Vikaridž Roudu Stršljenovi su najefikasniji engleski tim u konkurenciji četiri najkvalitetnija fudbalska ranga na Ostrvu, a večerašnji trijumf bio je sedmi u nizu kod kuće.

Opširnije OVDE

BILEFELD - FRAJBURG (tip 0-2, kvota 1,62) - rezultat 1:0

Bilefeld, preporođen od dolaska Franka Kramera, pobedom nad Frajburgom nastavio je beg iz opasne zone nemačke Bundeslige, a veoma važna tri boda u borbi za opstanak domaćinu je doneo Okugava.

Opširnije OVDE

UESKA - ELČE (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 3:1

Situacija na tabeli je sada sledeća: Ueska je na 27 bodova i drži 16. mesto, dok je Elče ostao na 26 bodova i na 18. je mestu. Prilična gužva vlada na dnu tabele i vodiće se prilična borba za opstanak.

Opširnije OVDE

FULAM - VULVERHEMPTON (tip 2, kvota 2,95) - rezultat 0:1

Adama Traore nije mogao da poželi bolji i važniji trenutak za postizanje premijernog pogotka u sezoni. Vulverhempton je otišao ka sredini tabele, sa ogromnih +12 u odnosu na večerašnjeg protivnika.

Opširnije OVDE

EUPEN - STANDARD (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:4

Iako je Standard postigao prvi pogodak tek pred kraj prvog dela suserta na u Eupenu, na gostovanju istoimenom rivalu iz Belgije 1, u drugom delu je bio još ubedljivi poguiravši tako ovaj dobar kladilački tip.

PORTIMONENSE - GIMARAIS (tip 1, kvota 2,65) - rezultat 3:0

Agonija Vitorije na svim frontovima nastavljena je i u Primeritri u okviru 26. kola. Domaćin je bio ubedljiv nanevši očajnim gostima peti uzastopni poraz.

PRECRTANO

FULAM - VULVERHEMPTON (tip 1, kvota 2,65) - rezultat 0:1

Domaćin je kao i mnogo puta tokom ove sezone pucao u prazno. Nekoliko dobrih pokušaja imali su Ruben Loftus Čik i Aleksandar Mitrović, ali je svaki od njih išao pored gola.

Opširnije OVDE

VITESE - DEN HAG (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 0:0

Kada pukne i ovako mala kvota, onda je sve jasno. Prazne puške na stadionu u Arnhemu u u okviru 29. kola Eredivizije. Neočekivano, poslednjeplasirani tim je uspeo da iščupa bod na gostovanju potencijalnom učesniku evropskih kupova.

HSV - DARMŠTAD (tip 1, kvota 1,72) - rezultat 1:2

Martovske pobede nad Bohumom i Hajdenhajmom izgledale su kao nagoveštaj povratka drugoplasiranog tima Cvajte na željenu trasu. Ipak, posle remija sa Hanoverom i večerašnjeg poraza, jasno je da će jedan od glavnih kandidata za plasman u Bundesligu imati još mnogo posla.

Opširnije OVDE


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara