Aleksandar Mitrović (Fulam) na meču sa Vulvsima
Aleksandar Mitrović (Fulam) na meču sa Vulvsima

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Mitre, sad ili nikad!

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.04.21. | 11:36

Pročitajte nekoliko predloga za 9. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Metz - Lille
ID: 5517745

Pobedom na gostovanju Pari Sen Žermenu fudbaleri Lila iznenadili su sve osim svojih navijača i trenera Kristofa Goltijea i na krilima tog rezultata i povratka na vrh tabele odlaze Mecu, kojeg poslednjih godina redovno dobijaju i koji je u seriji poraza. Odigrajte dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.77)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
Bielefeld - Freiburg
ID: 5517159

Prema pozicijama na tabeli, Frajburg bi trebalo da bude favorit pošto je deseti, dok je njegov domaćin u zoni ispadanja. Međutim, od februarskog trijumfa u Leverkuzenu gosti ne mogu da se pohvale nekom spektakularnom formom, zbog čega je najbolje da se opredelite za 0-2.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.62)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Watford - Reading
ID: 5518071

Votford je minulih sedmica iskoristio neke malo lošije rezultate vodećeg Noriča da mu se približi na tabeli, dok je Reding jedan od klubova koji se nadaju plasmanu u plej-of. Menadžer gostiju Veljko Paunović ima dosta problema, posebno u odbrani, te je kec ipak najrealniji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
Hamburger - Darmstadt
ID: 5517748

U pitanju je utakmica Cvajte na kojoj trijumf domaćih fudbalera ne bi smeo da izostane. Mada Darmštat nije u tako dramatičnoj situaciji kao neki drugi klubovi, nije ni dovoljno daleko od opasne zone, ali Hamburger želi u elitu. Na njihovim međusobnim duelima često dolazi 3+.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.72)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 20:45
Eupen - Standard
ID: 5516967

Standard ne odlučuje sam o svojoj sudbini - mislimo na ulazak u plej-of za Ligu Evrope - ali Eupen je obezbedio opstanak, što mu je i bio primarni cilj, i smatramo da bi rizik sa dvojkom mogao da vam se isplati, posebno kada se uzme u obzir mnogo bolji međusobni bilans gostiju.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:00
Fulham - Wolverhampton
ID: 5517200

Navijači Fulama imaju dosta razloga za zabrinutost - domaći se nalaze u zoni ispadanja i vezali su tri prvenstvena poraza. Međutim, ovo je utakmica koju bi izabranici Skota Parkera mogli da dobiju pošto je i Vulverhempton daleko od zadovoljavajuće forme (pet kola bez pobede).


Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 21:00
Portimonense - Guimaraes
ID: 5516851

 

Do pre mesec dana Gimarais se borio za plasman u Evropu, ali je vezao četiri poraza. Oni na gostovanjima Bragi i Sportingu nisu bili iznenađenje, međutim, protiv Žil Visentea i Tondele kod kuće važio je za favorita. Portimonense je bio raspucan u Funšalu, pa i ovde ima prednost.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.65)
Za izbegavanje
HRVATSKA 2 | 16:30
Inter Zapresic - Junak Sinj
ID: 5517366

Inter Zaprešić je “za dlaku” iznad zone ispadanja, sa samo jednim bodom više od današnjeg rivala koji se nalazi u njoj. Domaći su u prethodnom kolu slavili u Osijeku, međutim, Junak je vezao šest utakmica bez poraza (od toga je pet puta odigrao nerešeno), pa ih bolje preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.78)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara