Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Jurgorden i pametan i loš odabir

Vreme čitanja: 3min | uto. 13.07.21. | 06:31

Pogledajte ko vam je doneo novac 12. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

KTP - MARIEHAMN (tip 2, kvota 1.93) - rezultat 1:3

Ukazali smo vam da je ovaj tip rizičan i da bi ga valjalo izbegnuti ako je moguće (i pored smanjene današnje ponude), no.... I on nam je prošao, pored još nekih, uglavnom vezanih za sever Evrope gde se igraju prvenstva. Ovde je u pitanju bio duel Finske 1.

HALMSTAD - JURGORDEN (tip X2&0-2, kvota 2,15) - rezultat 0:0

Jedan do naših današnjih predloga, morate priznati veoma zanimljiv, koji je pritom prošao! A kada proše ovakav tip, nema više sumnje da je pokazano vanredno znanje iz sportskog klađenja.

AKSU - AKADEMIJA O. (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Jedan od današnjih zicera, koji je lagano došao. U pitanju je druga liga Kazahstana, a meč je odigran na stadionu Ortalić u Povladaru. Aksu cilja jedno od prva dva mesta na tabeli koja vode direktno u najviši rang tamošnjeg takmičenja.

REJKAVIK - KEFLAVIK (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 2:0

Tim iz prestonice Islanda uspeo je, bez većih problema da odbrani svoj omaleni stadion od samo 1.500 stolica. Doveo ih je u vođstvo Magnuson u 19. minutu, a konačan rezultat postavio je Eskobar u 69.

AL RAMTA - MAN (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 3:2

Drugi najigraniji tip ovog popodneva u MOZZARTU. I prošla je, ali uz mnogo muke i frke. Favorizovani domaćin je ipak na kraju uspeo da slavi u osmom kolu Jordana 1 i tako spase čast kluba, ali i "živote" mnogih tiketa u Srbiji.

SPORTIVO B. - JUPANKIJU (tip 1, kvota 1,85) - rezultat

Duel argentinske Serije D u koji je domaćin, kao tim od kojeg se očekuje borba za sam vrh i jednog od onih u koje se uopšte ne veruje. Što je Jupankuji u dosadašnjem delu šampionata pokazao poslednjim mestom na tabeli.

LEIKNIR - AKRANES (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:0

Jedan od kladioničarskih tipova kojie se večeras čekao širom Srbije i regiona, tako barem kažu podaci MOZZARTA. Bilo je napeto, pošto je domaćin vodio golom Kristinsona već od 7. minuta.

PRECRTANO

KFUM - START (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 0:2

Veliki broj igrača u MOZZARTU rizikovalo je danas baš na ovaj tip sa utakmice u Norveškoj 2. I - nisu se dobro proveli pošto je gost, i to bez većih problema odneo sva tri boda kući u Kristrijansend.

HAJDUK - ZRINJSKI (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:3

Nemanja Bilbija, momak stasao u banjalučkom Borcu, između ostalog u karijeri nastupa oi za Vojvodinu, nakon legendarnog het-trika u mostarskom derbiju, nastavlja da oduševljava navijače kluba čije boje je i ranije branio. Ali, je sa dva gola ove večeri zato rastužio mnoge kladioce.

 HALMSTAD - JURGORDEN (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 0:0

I dok smo vam mi predlagali da uz ovaj par probate MOZZART kombinazziju X2&02, vi ste se mahom odlučili za običnu dvojku, tj pobedu gostiju. I pogrešili pošto je meč na Erjans Valu završen bez pogodaka.


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara