Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Leverkuzen kao večita sigurica

Vreme čitanja: 3min | čet. 21.12.23. | 08:00

Pogledajte ko vam je doneo novac, a ko vas je prodao 20. decembra

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LEVERKUZEN - BOHUM (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 4:0

Bajer Leverkuzen je i zvanično jesenji šampion Nemačke! Odavno je jasno da se sa četom Ćabija Alonsa nije šaliti, a oni iz nedelje u nedelju to samo potvrđuju. I sa kombinovanim timom!

Opširnije OVDE.

ŠTUTGART - AUGZBURG (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:0

Štutgart se brzo posle poraza u Minhenu vratio na pobednički put. Augzburg nije bio konkurentan, primio je dva gola u prvom poluvremenu, nakon čega je drugi deo utakmice bio rutinski za domaćine koji su godinu završili na trećem mestu Bundeslige.

VOLFZBURG - BAJERN (tip 2, kvota 1,37) - rezultat 1:2

Bajern se namučio u Volfzburgu, međutim uspeo je da zadrži korak sa liderom. Utakmicu su obeležili potpuno nekarakterističan pogodak Džamala Musijale glavom, odnosno nova majstorija Harija Kejna.

Opširnije OVDE.

LIVERPUL - VEST HEM (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 5:1

U četvrtfinalu Liga kupa Čekićari su pobeđeni sa 5:1, mada mogu još da budu i zadovoljni, jer ne bi bilo nimalo nezasluženo ni da je kombinovani sastav Liverpula na taj rezultat dodao bar još tri gola.

Opširnije OVDE.

FAJENORD - UTREHT (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 2:1

Fajenord se trudi da dostigne perfektni PSV Ajndhoven na prvom mestu holandskog prvenstva, a Utreht da sačuva status prvoligaša, ali će potonji od večeras imati obavezu manje. U borbi za osminu finala favorizovani domaćin opravdao je očekivanja i golovima u prvih pola sata uspeo da izbori prolaz. Gosti su izjednačili pre odlaska na odmor, međutim, nisu uspeli da u drugom poluvremenu izbegnu eliminaciju.

GALATASARAJ - KARAGUMRUK (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 1:0

U nedelju se igra veliki derbi turskog fudbala između Fenerbahčea i Galatasaraja, a i jedni i drugi imali su uspešnu uvertiru. Fudbalerima Galate, doduše, u tome je pomogao golman Karagumruka.

Opširnije OVDE.

PSŽ - MEC (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:1

Dva gola Kilijana Embapea, pre toga jedan Vitinje, doneli su Pari Sen Žermenu rutinsku pobedu nad Mecom. Lider francuskog prvenstva vratio se na pobednički put posle remija sa Lilom, dok je četrnaestoplasirani Mec doživeo četvrti uzastopni poraz i predstoji mu mnogo posla da sačuva mesto u Ligi 1.

BARSELONA - ALMERIJA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:2

Držao se "fenejraš" Primere vrlo dobro, imao 2:2 sve do sedam minuta pre kraja, da bi kapiten Barselone Serđi Roberto na iznikao u pravog junaka.

Opširnije OVDE.

BILBAO - LAS PALMAS (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 1:0

Pevaće se večeras u Bilbau u čast Unaija Gomeza. Igrao se četvrti minut nadoknade kada je rezervista Atletik Bilbaa (ušao u 66. minutu) postigao jedini gol u meču sa Las Palmasom. Za sedmu pobedu u poslednjih devet utakmica, koliko traje niz nepobedivosti Baska. Bili su ovo važni bodovi u borbi za neku od evropskih viza.

PRECRTANO

INTER - BOLONJA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:0

Kakva drama u Milanu! Putnika u četvrtfinale morali su da odluče produžeci nakon što za 90 minuta nije bilo pogodaka. A, onda u dodatnih pola sata čak triput se tresla mreža. Prvi su pogodili domaćini u 92. minutu, ali ih je četa Tijaga Mote šokirala u finišu drugog produžetka i sa dva gola stigla do naredne runde u kojoj će za rivala imati Fjorentinu.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara