Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Za zaborav

Vreme čitanja: 3min | ned. 24.03.24. | 07:47

Pogledajte ko vam je 23. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BARNET - DORKING (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 6:0

U duelu petog ranga engleskog fudbala, Barnet je opravdao ulogu apsolutnog favorita i razmontirao pretposlednji tim na tabeli Dorking. Domaćin je dao četiri gola u prvom i dva u drugom poluvremenu i tako napravio korak napred ka ulasku u Ligu 2 - četvrti rang takmičenja.

PRECRTANO

MENSFILD - KOLČESTER (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 1:1

Mensfild je lider četvrtog ranga takmičenja engleskog fudbala, ali nimalo mu na ruku ne ide remi protiv jednog od najlošijih timova liga. Kolčester je poveo golom Harija Andersona u prvom minutu drugog poluvremena, ali je Mensifld izjednačio preko Luisa Brunta pred kraj.

REPUBLIKA IRSKA - BELGIJA (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 0:0

Bivši štoper Mančester Junajteda Džon Ošej debitovao je kao selektor Republike Irske remijem protiv Belgije. Mogao je domaćin i do velikog skalpa u ovom prijateljskom duelu, ali 20-godišnji napadač Brajtona Evan Ferguson nije uspeo da iskoristi jedanaesterac u 28. minutu.

NORTEMPTON - DERBI (tip 2, kvota 1,48) - rezultat 1:0

Korak unazad napravili su Ovnovi u borbi za povratak u Čempionšip. Derbi je izgubio na gostovanju Nortemptonu, ali je i dalje drugi na tabeli, na poziciji koja mu garantuje ulazak u drugi rang engleskog fudbala. Do kraja sezone u Ligi 1 ostalo je još šest kola, a Derbi ima četiri boda više od trećeplasiranog Boltona, koji ima utakmicu manje.

TUNIS - HRVATSKA (tip 2, kvota 1,58) - 0:0

Treća selekcija planete otišla je u Kairo da se priprema za učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a u duelu protiv Tunisa nije uspela da slomi otpor selekcije sa severa Afrike tokom regularnog toka. Iako se radi o prijateljskoj utakmici, dve selekcije su pitanje pobednika rešile penalima, a tu je Hrvatska bila bolja.

BASKIJA - URUGVAJ (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 1:1

Reprezentacija autonomne pokrajine koja se nalazi u sastavu Španije oformila je respektabilnu reprezentaciju, i iako nije članica FIFA i UEFA može da zakazuje prijateljske utakmice. Sada je uspela da prijatno iznenadi i odigra nerešeno protiv dvostrukog svetskog šampiona. Gol za Baskiju dao je igrač Brage Alvaro Đalo, da bi pogotkom Matijasa Vesina favorizovani Urusi izbegli poraz.

FRANCUSKA - NEMAČKA (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 0:2

Drugi put u razmaku od svega šest meseci Nemci su uzeli meru Francuzima. Ovog puta u Lionu, u utakmici koja će ostati upamćena i po briljantnoj partiji Tonija Krosa na povratničkom 'debiju' u dresu državnog tima, ali i ući u istoriju nemačkog fudbala kao ona na kojoj je reprezentacija Elfa postigla najbrži gol ikada - 2:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

ENGLESKA - BRAZIL (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 0:1

Selektor Gordog Albiona Garet Sautgejt dobio je vrlo jasnu sliku gde škripi, koja su „crne rupe“ njegovog sastava, a bilo ih je večeras poprilično u poslednjoj liniji. Golom debitanta Endrika, budućeg fudbalera Real Madrida, Južnoamerikanci su odneli vrednu pobedu sa „Vemblija“ – 1:0.

Opširnije OVDE.

DANSKA - ŠVAJCARSKA (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 0:0

Da igre sa Svetskog prvenstva u Kataru nisu samo privremeni trenuci slabosti, izabranici Kaspera Hjulmanda pokazali su i prošle godine, kada su primera radi na jedvite jadi pobedili San Marino (2:1), a prilično bled utisak ostavili su Eriksen, Hejlund i društvo i u prijateljskoj utakmici protiv Švajcarske 0:0. Mnogo trčanja i pregršt promišljenih pasova, sa niskim stepenom rizika, glavne su odlike danskog tima, ali je kreacija viđena tek na kašičicu. Nezadovoljstvo igrom državnog tima, navijači na Parkenu iskazali su zvižducima po završetku utakmice...

Opširnije OVDE.

ESPANJOL - TENERFIE (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:1

Prava uspavanka vladala je u Kataloniji sve do 84. minuta, a onda se sve vredno pomena izdešavalo u roku od šest minuta. Espanjol je poveo golom Hosea Gragere u 84. minut, ali su gosti izjednačili u 90. preko Serhija Gonzalesa.


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara