Riberi predstavljen: Toni me je ubedio...

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.08.19. | 13:29

"Srećan sam što sam ovde sa svojim porodicom", poručio Francuz prilikom prvog obraćanja medijima u Firenci

Sada je i zvanično - Fjorentina je dovela jedno od najzvučnijih pojačanja ovog leta. Kalčo je dobio još jednu veliku zvezdu. Iako na zalasku karijere Frank Riberi (36) će sasvim sigurno predstavljati veliku atrakciju na terenima Serije A. 

Podsetimo, francuski veteran dugo je pregovarao sa zainteresovanim stranama, pre nekoliko nedelja čak je otputovao u Kuvajt da parafira za Al Naser, međutim čelnici tog kluba nisu mogli da mu uplate 10.000.000 evra unapred za dvogodišnji ugovor - niti da mu daju garancije da će novac dobiti u razumnom roku - pa je rešio da se povuče iz posla. 

Izabrane vesti

Potom su se ređale ponude ruskih klubova, nekoliko nemačkih, da bi se konačno javila Fjorentina i očito zadovoljila Riberijeve finansijske apetite. Italijani pišu da doskorašnji krilni napadač Bajerna pristao na fiksnu platu od 4.000.000 evra godišnje, s tim što bi kroz bonuse mogao da dođe do onih 5.000.000, koliko su mu nudili u Al Naseru. Takođe, Viola je prihvatila da plaća njegovog ličnog fizioterapeuta.

Ugovor je parafiran na dve godine. 
"Srećan sam što sam ovde sa svojim porodicom. Razgovarao sam sa Fjorentinom proteklih dana, kao i sa Lukom Tonijem. On mi je rekao da je Fjorentina sjajan klub za mene, da je ovo divan grad. Ubedio me je. Srećan sam što ću nositi ljubičasti dres. Moj italijanski nije savrešen, ali dobro, ima vremena", kazao je Riberi prilikom prvog obraćanja medijima u Italiji.

JUVENTUS PRVI FAVORIT ZA OSVAJANJE SERIJE A - KVOTA 1,55 / USPEH FJORENTINE MNOŽI ULOŽENI IZNOS SA 80


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara