Ričmond Boaći (Star sport)
Ričmond Boaći (Star sport)

Ričmond Boaći je fudbalski oživeo, vraća se u reprezentaciju

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.11.21. | 23:19

Milovan Rajevac računa na bivšeg Zvezdinog napadača

Posle četiri godine, Ričmond Boaći se vraća u reprezentaciju Gane. Mediji na Crnom kontinentu otkrivaju da će se nekadašnji napadač Crvene zvezde naći na spisku Milovana Rajevca za novembarske duele kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Boaći je poslednji put igrao za reprezentaciju 2017. godine kada je bio član Crvene zvezde u prvom mandatu i bio u odličnoj formi. Posle toga je usledila selidba u Kinu, povratak na Marakanu ali afrički napadač nikada više nije bio na pređašnjem nivou. Imao je mnogo problema sa povredama, nije uspevao da nađe kontinuitet i prošle zime se preselio u poljski Gornjik. Međutim, tamo za pola sezone nije uspeo ni gol da postigne pa je letos napustio Gornjik.

Izabrane vesti

Prešao je u Beitar iz Jeursalima i polako počeo da se vraća u formu. Za početak je uspeo da se fizički spremi i da pobegne od povreda pa je posle debija odigrao svih sedam mečeva kao starter i postigao dva gola uz jednu asistenciju. Dovoljno da se nađe na oku novog selektora Gane i da zasluži poziv Milovana Rajevca.

Takođe, na listi pozvanih igrača srpskog trenera će se naći i vezista Edmund Ado koji je prošlog leta pojačao Šerif i od tada igra u sjajnoj formi za moldavsku senzaciju.


tagovi

Ričmond BoaćiMilovan Rajevacreprezentacija Gane

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara