Filip Kostić (©Reuters)
Filip Kostić (©Reuters)

Rijad stvara srpsku koloniju: Al Hilal želi i Filipa Kostića!

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.01.24. | 12:08

Otkriveno ime kluba

Danima se spekuliše o navodnom interesovanju jednog donedavno neimenovanog arapskog kluba za Filipa Kostića, a italijanski mediji uspeli su da saznaju ime. Naravno, reč je o Al Hilalu!

Čizmom je odjeknula vest da je Filip Kostić na meti kluba iz Rijada koji očigledno želi da napravi srpsku koloniju. U Al Hilalu su od letos Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić, a po dosadašnjim igrama i rezultatima može se reći da su se lepo skućili u srcu Saudijske Arabije. To bi svakako olakšalo još jednom srpskom reprezentativcu proces adaptacije.

Izabrane vesti

Njima bi možda već ove zime mogao da se pridruži Filip Kostić koji ove sezone igra promenjivo u smislu forme i vremena na terenu. Protiv Salernitane je dobio samo poluvreme na terenu, pre toga 75 minuta protiv Rome, a onda u meču sa Frozinoneom 54 minuta... Doduše, veliko je pitanje da li se ovaj transfer kosi sa sve izvesnijim transferom Renana Lodija iz Marselja u koji je letos stigao za 13.000.000 evra.

Iako je redovan starter, Kostić bi mogao da promeni sredinu, a kako Gazeta delo Sport tvrdi, a o tome se takođe spekuliše nekoliko dana, njega bi u Juventusu mogao da zameni Federiko Bernardeski. Bjankoneri navodno uveliko rade na tome da italijanskog fudbalera vrate u klub i to na pozajmicu iz Toronta.

Kostić sa Juventusom ima ugovor do juna 2026. godine, pa bi Al Hilal morao da zavuče ruku u džer i plati visoko obeštećenje za srpskog ofanzivnog beka, što će verovatno biti slučaj i za njegovu platu.

On je u dosadašnjoj sezoni zabeležio 19 nastupa uz četiri asistencije, sve u Seriji A.


tagovi

Filip KostićZimski prelazni rok 2024JuventusAl Hilal

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara