Komentari na vest

Rikardo Gomeš: Bog ima plan za Partizan

S

Ssl

pre 11 meseci

“ Pokušavate da razumete i ne vidite razlog, ne možete da nađete odgovor zašto se sve tako izdešavalo” - ova pasivna agresija protirena kroz strane igrače i patetiku koja insinuira neregularnost. Niste uzeli titulu jer ste sa viškom bodova došli na Rajka da odigrate x i ubijete utakmicu, kao što to radite i kada imate -, a Zvezda vas je nakantala i završila posao u prvom poluvremenu. Ni treći derbi te sezone niste igrali iako vam je trebala pobeda. Usput ste prosuli bodove u Kruševcu (možda grešim, mada mislim da je bio Napredak) i to je jednostavno objašnjenje za Joksu, Rikarda i sve kojima nije jasno kako nisu uzeli titulu. Da ne pričamo o tome kako ovaj, eto najbolji strelac lige već dve godine, nije mogao da se pomeri pored Erakovića i Dragovića, možda da se zapita i u vezi toga. Iskreno, njemu i Natku čast na sportskom potezu - ostali su posle finala kupa prošle godine na terenu da čestitaju pobedniku, to je lep sportski gest. Urošević, sa druge strane, je pokazao klasično partizansko seljaštvo u pokušaju da ih otera sa terena.
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Ima. Plan je druga liga.
b

bog90

pre 11 meseci

Plan je da sledece godine Partizan bude treci 💪
V

Viktorija

pre 11 meseci

Najbolji stranac ikada na prostoru bivše zemlje i balkama. Svaka čast. Već se može nazvati punim pravom LEGENDA
0

0211

pre 11 meseci

Može statua odmah pored snajpera
E

Erik Djemba Djemba

pre 11 meseci

heroin los,nikakav......
R

Raša P

pre 11 meseci

I Zvezda isto tako ima plan za Partizan!!!
T

Toto-ko-tunjo

pre 11 meseci

Da, da. Boga pitaj...
B

Butragenjo

pre 11 meseci

Ako Bog da i ti ces jednog dana osvojiti titulu, nikad se ne zna, samo nastavi naporno da treniras....:))))
n

nije nego

pre 11 meseci

katanac
G

Gostanko

pre 11 meseci

Za sest sezona Tole vladavine Partizan je cetri puta uspeo da se domogne grupne faze u Evropi. I sva cetri puta su zavrsili na polsednjoj poziciji.U dve grupne faze su imali NULA bodova.Za svih sest sezona osvojili su ukupno sedam bodova. Navijaci Partizana su tada rekli da su regularni sampioni. Sada Crvena Zvezda ima sest sezona u kojima je svih sest sezona igrala grupnu fazu ( dve LS i cetri LE ), od toga je igrala TRI proleca u Evropi, u najjacim mogucim grupama lige sampiona bila u igri do poslednjeg kola za trece mesto i prelazak u LE, jedina je evropska ekipa koja je uspela od prvog kola kvalifikacija LE da dodje do nokaut faze LE, jedina je evropska ekipa koja je uspela dva puta zaredom od prvog kola kvalifikacija da udje u ligu sampiona, jedini je srpski tim koji je osetio slast pobede u ligi sampiona i to dva puta, Zvezda je najbolji srpski tim po broju osvojenih bodova u grupnoj fazi lige sampiona (cetri), Zvezda je najbolji srpski tim po broju osvojenih bodova u grupnoj fazi LE (11) i to dva puta,Zvezda je najbolji srpski tim po plasmanu na UEFA-inoj listi koja je po meni smesna i ne oslikava realno razliku izmedju klubova. Zvezda je za tih sest sezona osvojila 44 BODA ukupno u grupnim fazama i jos sest u nokaut fazama (pobeda protiv Rendzersa,remi sa CSKA M. i dva remija sa Milanom) sto mu daje rezultat od okruglo 50 bodova iliti nesto vise od SEDAM puta vise od Partizana. Zvezda je redom izbacivala Krasnodar,Kopenhagen,Salzburg,Jang Bojs,remizirala sa Napolijem,CSKA Moskvom,Arsenalom u Londonu, dva puta sa Milanom koji je nadigrala u oba meca iako je u oba meca imala igraca manje.Zvezda je pobedjivala Trabzon,Bragu,Rendzers,Olimpijakos,pa Liverpul (prvaka Evrope i sveta tada). Navijac Partizana kaze: Namestaju,neregularni sampioni. Posteno,nema sta :) 
M

Misirac 011

pre 11 meseci

al sve to ne valja,jer smeta im "vođa"....
T

Tutkooo

pre 11 meseci

Nije 6, 4 godine. 2 godine u tih 6 je terza madjija vedrio i oblacio u savezu i bio na celu istog. Nemoj da spinujes....4 godine a ne 6

Protiv propagande

pre 11 meseci

Da li je za tih 6 sezona jaka Zvezda kojoj nije trebala ,,placena" titula mozda prezimila u Evropi igrala ,grupnu fazu jel Partizan bio ispred nje 20 ,30 bodova a ona spustana cak na cetvrto mesto naravno da nije. Zamislite u to vreme da onako uboga Zvezda koju su busila nasa deca i stranci kao Kleo koga se sama odrekla uz Moreiru i Dijaru da takva Zvezda bude druga bilo je uzas i neposteno ,a da sada ovakav Partizan koji igra egal sa Nicom i pobedjuje oba puta Bundesligasa normalno je da bude cetvrti.
@

@ protiv propagande

pre 11 meseci

Kao prvo i zvezda je dobila tog istog Bundesligasa 2 puta, i kao drugo vi sa ovim timom ne možete dobiti ni Trnavu a kamoli nekog ozbiljnijeg protivnika.
R

Rikardo Gomes

pre 11 meseci

Kralj sklanjalica.
O

Omiljene najave

pre 11 meseci

Njegove najave sledećih sezona su sad već postale tradicija.
G

GOST123

pre 11 meseci

DA IMA, I UPRAVO SE OSTVARUJE.....
N

Naivni Rikardo

pre 11 meseci

Druže igraš u Srbiji, zemlji lopova. Bilo naređeno da Partizan bude šampion 6 godina, sad je naređeno da Crvena zvezda bude šampion preko 6 godina, to nema veze sa sportom.
i

istina

pre 11 meseci

dosli iz kaunasa i odma se napalili
Г

Григорије Чварковић

pre 11 meseci

Има и Вазура план за спектакуларну побједу над Асаном на суду, чека се то као крај индијске сапунице.
G

Gosten

pre 11 meseci

Ovde objavili da je dosao dan odluke na sudu i posle odluku ne objavise. Ukucas na google Asano fifa Partizan i izbacite ti tu odluku 😁
m

miljan996

pre 11 meseci

bog je - VAZURA i plan je - BANKROT
l

lopta ili fudbal

pre 11 meseci

ali uprava nema plan, a u konačnici njih se pita
:

:3

pre 11 meseci

Božji plan za komunistički klub. Hm.. ne zvuči obećavajuće da su planovi dobri.
P

Partizan BG

pre 11 meseci

Bolje i da nas ugasi nego da gledam ovakav Partizan surov sam ali tako je
P

Pfc

pre 11 meseci

Ima da nas pošalje na onaj svet odnosno ugasi
B

Blue eyes

pre 11 meseci

U Srbiji imamo jednog Boga a on je vec ima plan za nas.
B

Bog

pre 11 meseci

Ima plan, da se ugasite
G

Goss

pre 11 meseci

Pa kad se vi niste ugasili kad ste prosili za dinar onda niko neće
K

Ko-kosarka

pre 11 meseci

Mozda Bog ima plan ali klupsko rukovodstvo ga definitivno nema !!! UPRAVA NAPOLJE !!!
M

Maljko

pre 11 meseci

Ma dzaba vam i pomoc predsednika
L

Lom

pre 11 meseci

Maljko-ti znas da je predsednik vas tako da pišeš gluposti
G

Gost666

pre 11 meseci

Tacno ima,da ga ukopa na dno ada...