Komentari na vest

Rikardo Gomeš predstavljen u Kataru

I

IdeMenicaUskoro

pre 11 meseci

Spasao se Riki partizanski Mesi od titanika koji tone i sada može da pusti menicu i konačno naplati svoje dugove, a biće to milionče lagano i verovatno i malo preko:)))Jedino ostaje nada za crnobile da Riki voli da trenira u Teleoptiku i da će zato da oprosti.
N

Nejbi

pre 11 meseci

Ne znam sta ce gani na partizanovom portalu. Gomes je dobar igrac. Al ne moze s letvama igrati. U prvom mandatu kad je dao 2 kom. Komsinici. Drugi gol dao je glavom sa Babicem na ledjima. Zakuca ga Goma. Babic ko rusak. Al nek se Borjan casno oprostio (popi ga iz kornera ) kao lav.
L

Lee Addy

pre 11 meseci

Od kad je ovo vas portal?

Srpski samuraj

pre 11 meseci

Imam utisak da si se rasplakao nakon ovog komentara. 😄
A

Ahmad Muhamed

pre 11 meseci

A Erak/Drago ništa? Pustli čoveka iz djepova. Da se uhlebi…
F

FkpCascais

pre 11 meseci

Savu Milosevica za PREDSEDNIKA! Dosta vise!!!
G

GostSombor

pre 11 meseci

Ode covek pun trofeja.😁.
K

KojMoj

pre 11 meseci

Hvala ti Erakoviću što me izvadi iz džepa.
Š

Šrikant

pre 11 meseci

Iz licnog iskustva, nazalost Katarani kojih ima i razlicitih boja koze ne vole tamnije nijanse iste. Smatraju ih nizom rasom. Nazalost rasizam je svuda.
S

Stari Ras

pre 11 meseci

Laž. Katarani nisu i ne mogu biti rasisti, prosto nemoguće,Iz iskustva kažem!
B

Brabinjo

pre 11 meseci

Bolji od svih napadaca koji su u cz igrali u zadnjih 15-20 god. Da je imao malo bolje saigrace i krstenu upravu - mnogo vise bi postigao, mada je i ovako sam vukao. Sve najbolje i nek uzme lovu, zasluzio je!
G

Gostsog

pre 11 meseci

Sta izjavis i dobijes lajkove. Boaci 3x bolji igrac, Falcineliju ne moze kopacke da cisti.

Delija

pre 11 meseci

Uzivotu se uvek poredis i pominjes VECEG I BOLJEG, tako i ti u tekstu koji nema dodirnih tacaka sa Zvezdom ti je pominjes. Rikardo je sve osim dobrog fudbalera, nista, nula duplo golo, cak i GOBELJIC je bolji od njega.
g

gossss

pre 11 meseci

Hahaha navijam za Zvezdu ali najbolji napadač u Srbiji u poslednjih nekoliko godina. Kakav bre Boaci. Igrao ozbiljno jednu godinu i čim se vratio iz Kine turista, a Falcineli nije dao gola u svom životu kolko ovaj Rikardo dao. Šteta za momka treba mu jači klub:)
B

Brabinjo

pre 11 meseci

Poredjenje se vrsi iskljucivo zbog najezde gamadi na ovu i ostale vesti koje ih "ne doticu" i konstanto pljuvanje ovog coveka. Pozz
e

elentrjdjs

pre 11 meseci

A ljubav?
G

Gost nedragi

pre 11 meseci

Valjalo bi da je nadjes. Mnoooooogo bi se lepse osecao,ne bi gubio vreme na druge ljude. A,verujem da bi postao i originalniji!
@

@goste nedra

pre 11 meseci

Ja je imam u izobilju, ali za tebe cisto sumnjam.Uzivaj vidoviti navijacu partizana.
F

FkpCascais

pre 11 meseci

Sta ljubav? Pa covek je HTEO da ostane u Partizanu!!!!
B

Batistuta1

pre 11 meseci

Gluplji komentar davno nisam pročitao.Možeš mi objasniti,evo nikako shvatiti...Kanga,Kangva,Behari igraju za vas iz ljubavi?Jel to?
F

FkpCascais

pre 11 meseci

A sta im ti batistuta pljujes po strancima? Je li? Znas vrlo dobro da Kanga i drustvo igraju kod njih po 5 godina i pored ovakvih sasavih ponuda koje ignorisu jer zele da ostanu u Beogradu. Ne uporedjuj i ne pljuj strance.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

@batistuta - svi oni igraju za pare. Samo sto se ovi vasi kunu u ljubav prema Partizanu, kako se igra za smesne pare, a pjubav traje do poslednjeg dinara
R

Ricardo

pre 11 meseci

Hvala Erakovicu sto me je pustio iz svog dzepa.