(©Starsport)
(©Starsport)

Rikardo: Imamo još osam utakmica, za nas osam finala

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.04.23. | 09:53

„Konstantno osećamo veliki pritisak“, kaže napadač Partizana

Sunce je malkice ogrejalo Humsku 1. Posle skoro pola godine Partizan je dobio meč na svom stadionu i prekinuo crnu prolećnu seriju.

Tim Igora Duljaja je savladao Voždovac sa 1:0, mada je rezultatski moglo da bude daleko ubedljvije. U strelce se upisao Rikardo Gomeš, koji priznaje da mu je malo laknulo nakon pobede.

Izabrane vesti

„Zaslužili smo ovu pobedu, bez obzira na igru i na to ko je dao gol. Nadam se da će nam ova pobeda dati samopouzdanje da nastavimo dalje i uradimo dobre stvari oslobođeni velikog pritiska koji konstantno osećamo. Zaista je mnogo nas bilo pod pritiskom zbog rezultata, što je normalno, i nadam se da će sledeća utakmica biti bolja“, rekao je Rikardo za klupski sajt.

Raduje golgetera Partizana što je tim protiv Voždovca stvorio mnogo šansi, iako ih je promašio.

„Mnogo toga smo promašili, ali je i golman Voždovca bio odličan. Međutim, dobra stvar je što smo kreirali i stvarali šanse, jer u poređenju sa prošlom utakmicom sa Vojvodinom, to nije bio slučaj. E, sad moramo to da i nastavimo i poboljšamo, da radimo na tome da postižemo golove“.

U poslednjem kolu osnovnog dela prvenstva Partizana čeka derbi sa Čukaričkim na Banovom brdu. Direktan okršaj za treće mesto.

„Svaka utakmica je sada važna. Imamo još osam utakmica i za nas osam finala. Sada se treba odmoriti i već početi sa pripremama za utakmicu protiv Čukaričkog za koju svi znamo da će biti teška, ali u koju ulazimo sa željom i idejom da uzmemo tri boda“, poručuje Rikardo Gomeš.



tagovi

Rikardo GomešFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara