Rikardo se uz suze oprostio od Partizana: Ovde sam napravio život, kao da sam bio 15 godina (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.06.23. | 09:35

Novi napadač katarskog Al Šamala dobio poklon od saigrača na poslednjem treningu

Gotovo je, jedna era u Humskoj je završena. Kao što je ranije najavljeno napadač crno-belih Rikardo Gomeš karijeru će nastaviti u katarskom Al Šamalu, u transferu teškom 1,5 miliona evra.

Iako će u Aziji dobrao popraviti saldo u banci, napadač sa Zelnorotskih ostrva koji je u dva mandata bio jedna od najjačih karika Partizana, vrlo emotivno se oprostio od srpskog velikana. Pre nego što se zaputio u Katar Rikardo je ovog jutra odradio trening sa timom Igora Duljaja i oprostio se na vrlo emotivan način.

Izabrane vesti

Od kapitena Bibrasa Natha dobio je poklon i tople reči o tome da mu se svi zahvaljuju na uspesima i borbi za Partizana. Imao je Igor Duljaj zanimljivu pošalicu kako će sada Rikardo da pusti suzu.

Skoro da je tako bilo. Kada je trebalo da održi govor, Rikardo se uhvatio za oči kako bi zaustavio suze.

„Hvala vam na svemu. Teško mi je da napustim ovaj klub, jer sam napravio svoj život ovde. Bio sam ukupno teri sezone ovde, ali za mene je to delovalo kao da sam 15 godina igrao u Partizanu“, poručio je Rikardo.

Gomeš je dobio primamljivu ponudu i nije želeo da propusti priliku da se dodatno finansijski obezbedi. Nije loše prošao ni Partizan, imajući u vidu da će na ime obeštećenja inkasirati 1.500.000 evra. Za igrača koji će uskoro napuniti 32. godine i ući u poslednju godinu ugovora - pristojna suma.

Gomešu ovo neće biti prvi izlet na Bliski istok, pošto je već igrao za Al Šaržu i Al Itihad Kalbu. Podsetimo, Partizan ga je oba puta dovodio bez obeštećenja, a od njega ukupno zaradio 4.500.000 evra.U crno-belom dresu postigao je ukupno 92 gola i namestio još 19. Odigrao 151 utakmicu...


tagovi

Rikardo Gomeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara