Došao, video, odigrao 128 minuta - sad može da ide

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.04.20. | 23:19

Barsa prodaje Martina Brajtvajta...

Došao, video, odigrao 128 minuta - sad može da ide! Danski napadač Martin Brajtvajt (28) neće se još dugo zadržati na Nou Kampu. Štaviše, možda više neće odigrati ni minut za Barselonu, piše katalonski Sport

Brajtvajt je prešao u Barsu po okončanju prelaznog roka, a posle specijalne dozvole Fudbalskog saveza Španije, pošto se Luis Suarez teže povredio, međutim prekid sezone izazvan pandemijom koronavirusa učinio je njegov dolazak besmislenim, pa sada klub gleda kako da ga proda. 

Izabrane vesti

Suarez se oglasio pre nekoliko dana, saopštio da će biti spreman da ponovo zaigra čim se sezona nastavi, što je samo "poguralo" upravu Barselone da poradi na opcijama prodaje. Sport navodi je Vest Hem veoma zainteresovan i spreman plati čak punu cenu. Španci bi, naime, želeli da izvuku sav uloženi novac. Podsetimo, Brahtvajt je u ugovoru sa Legnesom imao izlaznu klauzulu postavljenu na 18.000.000 evra, što su Katalonci bez mnogo razmišljanja platili kako bi što pre dobili napadača.

Martin Brajtvajt dva puta je ulazio sa klupe (protiv Eibara i Real Madrida), dok je poslednji meč protiv Sosijedada počeo. Nije uspeo da se upiše u strelce.

Kako bilo, ostaće mu lepa uspomena i materijal za priče unucima kako je jednom davno igrao za veliku Barselonu...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara