Robert Kovač gost na Banovom brdu

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.06.20. | 18:16

Možda je skautirao nekoga za Borusiju Dortmund?

Lep sportski ambijent i po pravilu mnoštvo poznatih fudbalskih lica na utakmicama Čukaričkog. Danas i jedno popularno i van Srbije. Robert Kovač bio je Čukin gost na utakmici protiv Radničkog iz Niša.

Kako čujemo, proslavljeni hrvatski reprezentativac je prijatelj sa jednim od trenera u omladinskoj školi Čukaričkog, pa otud u Beogradu. Nije se sigurno pokajao, jer je u četvrtfinalu Kupa Srbije viđen jedan od najboljih mečeva u ovoj sezoni. Bar kad je Srbija u pitanju.

Izabrane vesti

Robert Kovač je inače bio i pomoćnik starijem bratu Niku dok je ovaj bio selektor U21, pa seniorske reprezentacije Hrvatske, zatim i šef stručnog štaba Ajntrahta, na kraju i Bajerna. Pre toga, Robert je radio u omladinskoj akademiji Red Bul Salcburga.

Nemački mediji već neko vreme spekulišu i da bi Niko Kovač od leta mogao da preuzme brigu o Borusiji Dortmund. S njim bi onda verovatno i Robert. Ali teško da bi neko iz Čuke i Radničkog baš odmah mogao na Vestfalen. Posebno kad imamo u vidu da su junaci današnjeg okršaja već pronašli strane poslodavce. Nikola Čumić je pod ugovorom sa Olimpijakosom, Slobodan Tedić je igrač Mančester Sitija.


tagovi

Robert Kovač

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara