Rodrigez završio sa Real Madridom, Zidan mu nije oprostio greh od 5. jula

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.08.20. | 11:40

Kolumbijac više neće igrati za šampiona Španije, bez obzira šta se večeras desi na Etihadu

Danima se spekuliše i piše o novom klubu Hamesa Rodrigeza. Pominju se PSŽ, Atletiko i Arsenal, ali je samo izvesno da Kolumbijac neće više oblačiti beli dres najvećeg svetskog kluba u zvaničnim utakmicama. Ovom temom u današnjem broju se bavi prestižni As, uz saznanja da je takvu odluku doneo trener Real Madrida Zinedin Zidan još početkom jula. Status zvezde Mundijala u Brazilu 2014. godine ne može da promeni činjenica što takmičarska sezona za Real Madrid i dalje traje. Čak i ako Real večeras na gostovanju Sitiju izbori rezultat vredan četvrtfinala Lige šampiona, Hames Rodrigez neće igrati na fajnal-ejtu elitnog takmičenja u Lisabonu.

Utamica na gostovanju Real Sosijedadu mogla bi da bude oproštajna za kolumbijskog vezistu kada je u pitanju Real Madrid. Tokom cele sezone Rodrigez je kuburio sa minutažom, ali mu je Zidan nagovestio da će biti u sastavu za meč protiv Atletik Bilbaoa koji je bio na programu 5. jula. As navodi da je Rodrigez zamolio Zidana da ga preskoči, francuski trener je prihvatio tu molbu, ali je već tada presekao da na Rodrigeza više ne računa.

Izabrane vesti

Poznati menažer Žorž Mendeš već nedeljama pokušava da pronađe novu sredinu Hamesu Rodrigezu. Problem predstavlja velika plata od osam miliona evra godišnje. Konkretne ponude nema. Najveći interes pokazao je Arsenal, nedavni osvajač FA Kupa. Već sad je jasno da će Real Madrid teško izvući uloženo u Rodrigeza, i da neće moći da računa na obeštećenje od 80 miliona evra.

Čini se da se ljudi iz Madrida preračunali, pošto su prošlog leta odbijali predloge za prodaju Kolumbijca. Sada je sve u rukama Žorža Mendeša. 


tagovi

Hames RodrigezZinedin ZidanŽorž Mendeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara