Bondžulić i Milović (© MN Press)
Bondžulić i Milović (© MN Press)

Rokada na klupi Javora: Igor Bondžulić novi trener

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.03.22. | 10:55

Umesto Milovana Milovića

Plan je bio da se ekspresno izbori povratak na elitnu scenu, i dalje je aktuelan, samo što će tu misiju kraju pokušati da privede Igor Bondžulić. Nekadašnji golman promovisan je u novog šefa stručnog štaba Javora i predvodiće ekipu u završnici sezone na terenima Prve lige Srbije.

Bondžulić je zamenio Milovana Milovića, s obzirom da je uprava kluba iz Ivanjice smenila bivšeg štopera posle četiri vezana remija. Jednog na kraju jesenjeg dela prvenstva (sa Loznicom), te tri na početku 2022. godine (Grafičar, OFK Bačka i Timok). Uprava kluba posebno je zabrinuta zbog činjenice da na tri od ta četiri susreta nije postigla gol i rešila je da reaguje šok terapijom.

Izabrane vesti

Ovo će Bondžuliću biti drugi mandat na klupi Javora. Prethodno je bio angažovan od juna 2019. do leta 2021, sa njim je ekipa igrala dve sezone u Superligi, zbog čega se u Ivanjici nadaju da će tako biti i od jula.

Povratnički debi zakazan je za subotu, kad u Ivanjicu dolazi IMT. Javor je trenutno treći na tabeli, iza Inđije i novosadske Mladosti.


tagovi

Javorprva liga srbije logoMilovan MilovićIgor Bondžulić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara